writing-img

orgazem

clock-img

04.12.2008, 15:21

clock-img

Anonimen

lahko škoduje plodu?sem v 7mesecu in skoraj vsak dan doživim orgazem,pa me malo skrbi če lahko škoduje na kakšen način plodu?user posted image

clock-img

04.12.2008, 15:24

clock-img

blackcoffee

pencil-img

1305

ne. 

clock-img

04.12.2008, 15:27

clock-img

MTFP

pencil-img

689

ne, če bi potem bi bil sex v nosečnosti verjetno prepovedan,a?

clock-img

04.12.2008, 15:36

clock-img

girly

pencil-img

951

nope

Kris je najin sonček :)

clock-img

04.12.2008, 16:01

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

ne

clock-img

04.12.2008, 16:19

clock-img

Anonimen

hvala za odgovore.lpuser posted image

clock-img

05.12.2008, 13:32

clock-img

urnebes

pencil-img

156

fufu, v 7. mesecu...da se ti še da! blagor tebi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image seveda ne škodi. Pravijo samo da zadnji mesec pred porodom orgazem lahko sproži porod. No, mi2 sva v prejšnji sexala do zadnjega (heh, ne dobesedno vzet!) pa je bilo čisto kul, mali je celo teden dni "zamujal"

clock-img

08.12.2008, 10:27

clock-img

gbranka

pencil-img

104

midva sva tud v prvih dveh nosečnostih seksala do konca. spomnim se da sva zvečer, zjutraj pa sem šla rodit. Pa je blo z otrokom vse ok. čLe zakaj ne bi blo.
sedaj v tretje pa tud ni kaj drugače. Imam namreč še 11 dni do roka, pa me to ne ovira, če si zaželiva seksa.

lp
Branka

clock-img

08.12.2008, 10:47

clock-img

scorpiogirl

pencil-img

1096

orgazem ne more sprožit poroda, tko da kar user posted image
v zadnjem mesecu lahko sperma malo pospeši vse skupaj, pa tudi ni čist rečeno (poznam pare, ki so na ta način hoteli mal pospešit, pa ni blo uspešno user posted image ). sperma sicer vsebuje ene zadeve, ki so tud v umetnih popadkih ... orgazem pa samo pomaga k tvojemu dobremu počutju user posted image

Ni nam dolgčas :)

clock-img

08.12.2008, 17:50

clock-img

Pacota

pencil-img

234

user posted image Orgazem definitivno ne skodi - preverjeno tudi pri meni, ki sem imela rizicno nosecnost in prepovedan sex vso nosecnost.

Ha, ha, ha, se sreca, da narava sama poskrbi za to, ko je sila in sem se vsaj 10x v tej nosecnosti ponoci zbudila z orgazmom.user posted image

clock-img

08.12.2008, 19:19

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Ti si kar privošči, kolkor ti paše. user posted image

Resda sperma vsebuje neke elemente, ki lahko pripomorejo k hitrejšemu porodu, vendar pa le v enormnih količinah. Tako, da sperma vsekakor nebo pospešila ničesaruser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem