writing-img

otroška posteljica

clock-img

05.11.2004, 09:51

clock-img

nežka71

pencil-img

53

Dobro jutro,

Včeraj se nas je nekaj mamic pogovarjalo ali lahko dojenček(novorojenček) takoj spi v posteljici ali ne. Nekaj nas je bilo za nekaj pa proti(bi se počutil izgubljen glede na to, da je velika posteljica.)
Zanima nas še vaše mnenje.
Hvala za odgovore.
Manca03

clock-img

05.11.2004, 09:54

clock-img

Anonimen

Ja kje pa naj bi spal? Saj posteljico lahko lepo obložiš z obrobo, pa dodaš baldahinček, pa je kot kakšen majhen mucek v brlogcu.

clock-img

05.11.2004, 10:01

clock-img

nežka71

pencil-img

53

Mame z daljšim stažem prisegamo direkt na posteljico bodoče mamica pa zagovarjajo koške in zibke. Ker menda so jim v materinski šoli rekli da se otrok počuti izgubljrn v tako veliki otr. posteljici. Moje mnenje je pa da pregradiš posteljico z peno na pol in se zmanjša. Pa še prišparaš če moraš kupiti posteljico in košek.

clock-img

05.11.2004, 10:22

clock-img

Anonimen

Aja, a tako jim svetujejo. Po mojemje tudi brez smisla, saj mu lahko narediš "brlogec", kot sva napisali. Ampak vsak po svojem občutku. Če se jim zdi bolje, da svoje majčkene dojenčke dajo v koške ali zibke, pa naj jih dajo. Tudi občutek, da si nekaj po svoji moči za nebogljena bitjeca naredil, veliko pomeni.

clock-img

05.11.2004, 10:43

clock-img

A.

pencil-img

36

po moje je čisto vseeno, kje spi. Naš je sicer prve tri mesece prespal v košku, ki ga je podedoval od mene, kasneje pa smo ga preselili v (tudi mojo bivšo) posteljico. Če bi stvari kupovala na novo, bi najverjetneje kupila samo posteljico.

clock-img

05.11.2004, 10:57

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

če ne bi imela zibke že od prej, je ne bi posebej kupovala...se da iz posteljice tud lušna stvarca oblikovat z mal domišljije

clock-img

05.11.2004, 13:19

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

ma dojenčku je čist vseeno kje spi, glavno da je na varnem in toplem. še najraje pri mamici - ampak tega ga je težko odvadit. ti ga kar lepo dajaj v posteljico, da se ne razvadi...aja, pa na obloge ne pozabi, da ne bi kakšen prepih potegnil itd..
LP

clock-img

05.11.2004, 16:23

clock-img

kimi

pencil-img

3836

zibelko prehitro preraste jaz sem mati začetnica in sva bila takoj v posteljici

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem