writing-img

otroška soba ikea:)

clock-img

16.07.2014, 10:09

clock-img

mini86

pencil-img

6050

jaaaa sj vem da smo že veliko o tem, pa vseeno dajmo še enkrat:)

rada bi virtualno opremila otroški sobi že sedaj predno so načrti 100% gotovi da se potem ne bom tepla po glavi za par cm

nekako mi je ok pohištvo stuva, pa kakšen predalnik tist iz unimi plastičnimi posodami..
tiste ki imate stuvo, a je ok, velikost, funkcionalnost..

sobe so 11 kvadratov velike..

kako nj skombiniram glede na velikost da bo nekje še kos stene pobarvane s tisto "barvo" k lahko s kredo gor rišeš

clock-img

16.07.2014, 10:11

clock-img

mini86

pencil-img

6050

aja za začetek bo tamau verjetno imel še posteljo kura notri ampak morm predvidet stvari tudi za naprej k je ne bo imel oz pride postelja stuva

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

16.07.2014, 10:21

clock-img

nusi

pencil-img

1833

jaz imam stuva pohištvo pri tamalih in se dobro obnese, nič vratca od omar dol ne visijio ali kaj podobnega. velikost omare je za naše potrebe ok, dodala sem jima notri še dve izvlečni košarici, spodaj so pa itak trije predali. Meni je pri tej sobi všeč ravno to, da jo enostavno premikaš, prilagajaš starosti otroka... imam pa tudi tiste lavorčke, so praktični,ker tamali samo igrače not zmečejo in soba je pospravljena.

clock-img

16.07.2014, 10:31

clock-img

mini86

pencil-img

6050

sj vem da sm že gledala v ikei ampak se tud pribljižno sedaj ne spomnem kako je v notranjosti omate-te visoke..a ma za obesit al so police..
ker js rabim samo police, za obesit ne rabim nič..

pa še en predalnik bo v vsaki sobi k je zelo prostoren za cunje-zdj ga ne najdem na ikeini strani

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

16.07.2014, 10:34

clock-img

mini86

pencil-img

6050

evo tak bo še v vsaki sobi..enga že imamo in je res zelo prostoren, drugega pa nabavimo verjetno jeseni enkrat

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/60178613/

clock-img

16.07.2014, 15:41

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

police lahk dokupiš no. ni treba nujno obešat če ti ne paše user posted image

plus vse je sestavljivo in kakorkoli sestaviš, lahko kasneje preoblikuješ v neko novo kombinacijo, tko da imho nima veze a boš kasneje zamejala za večjo posteljo (boš pač neko novo, "višjo" kombinacijo stuve kasneje sestavila).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem