writing-img

otroški dodatek, tujec

clock-img

11.06.2010, 13:44

clock-img

donat

pencil-img

359

zanima me ali tujec, ki tukaj nima nobenega bivanja in ni niti prijavljen skratka TUJEC, ki ni iz Eu, mora oddati dohodek za leto 2009 v otroške dodatke, ki se vpisuje na obrazec pri nas v Slo. Ali kako drugače obravnavajo ko izračunajo koliko pripada otroškega dodatka, saj je priznal očetovstvo.

kam si to naj pogledam????
lp

clock-img

11.06.2010, 14:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.06.2010, 14:30

clock-img

donat

pencil-img

359

hvala tiuser posted image

ne, ne živi v Slo. niti ni prijavljen, skratka nimajo ga v evidenci, samo v svoji državi.

clock-img

11.06.2010, 15:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.06.2010, 19:12

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Če sta poročena oz. nimaš urejenega statusa samohranilke potem mora napisati svoje dohodke. Sicer ne vem če preverjajo ali so podatki pravilni, glede na to da je tujec ampak vnest ga pa moraš.

Tam kjer vpisuješ očeta napišeš da je tuji državljan, dohodke pa vneseš čisto normalno tako kot svoje.

Jaz sem to urejala pri prvih dveh otrocih, pa sem vedno morala vpisati tudi moža, ki je Hr državljan, sedaj pa otroške urejamo na hrvaškem in moram jaz vedno prinest iz Slovenije svoje dohodke, drugače nam ne izda odločbe. Isto je bilo v Slo, če ne bi prinesla ne bi izdala odločbe....

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 11.6.2010 19:15:45 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

11.06.2010, 19:24

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

afaik moraš napisat. jaz vem da bi mogla, samo je še študent švedske univerze.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem