cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

otroški vzgavnik....pomagajte

clock-img

09.02.2009, 13:08

clock-img

danijela in taja

pencil-img

342

lp..imam eno vprašanje....zdej ene 14 dni si naša 1,5 letnica pod glavo tišči vse možno...svojo ninico....kovter....ko spi ......in sem zdej vidla da je čas za povšter.....zdej pa ne vem kakšnega....gledla sem te dormeo variante..pa ne vem kaj vse ...rada bi nekaj malo višjega....pa ne vem tud zdrav povšter ...ne kr neki ....pa ne vem kaj bi izbrala kam še naj grem gledat....zato me zanima kaj kej imate vi...kje ste kupili.....hvala vam...lp

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

clock-img

09.02.2009, 13:39

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Jaz ne bi šla kar na nekaj višjega. Ko je naš začel to početi, smo mu kupili v Ikei tistega za 2€ , ki je z v kinderpet.

clock-img

09.02.2009, 14:01

clock-img

barika

pencil-img

6448

Moj ima kar moj vzglavnik iz pirinih semen...zgeda, da mu paše.

clock-img

10.02.2009, 00:52

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

naš tamali pa si je kr moj vzglavnik prilastiluser posted image (mali spi z nama) tako da ima kar dormeo-vega

sem mu probala dati enega mal nižjega, pa se je spet k meni ponoči uštulil na dormeouser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem