writing-img

otroske sanje

clock-img

23.06.2008, 00:51

clock-img

newmami

pencil-img

16

oj, muci me ena stvar in ne morem spati, moja mala ariana v sanjah kdaj joka, je zalostna po izrazu na njenem obrazku, vcasih momlja kot da bi imela more. Saj ne recem se tudi nasmehne, vendar ko je nemirna v snu me tako skrbi in mi jo je zal, da jo kar zbudim in sele nato uspavam, Stara je pa dober mesec.

Kaj se dogaja.. ali naj me skrbi ali je to pac tako???user posted image

clock-img

23.06.2008, 07:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.06.2008, 10:01

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Te razumem, meni je bilo tudi grozno videt, če je imela kdaj žalosten izraz, prav jokala res ni (na srečo se večinoma nasmiha v sanjah in to je prav srčkano videt). Jaz je budila rajši ne bi, ker se bo itak sama še prevečkrat;) Jo pa lahko poizkušaš pomirit v sanjah. Se skloniš k njej, jo pobožaš in poveš, da je vse ok, da je mami tukaj... Pri moji user posted image je pomagalo, navadno je obrnila glavo in se že smejala v sanjahuser posted image Ne vem, se mi zdi, da tudi v sanjah čutijo, da si tu in se pomirijo, vsaj pri moji je to delalo...

clock-img

23.06.2008, 10:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem