writing-img

ovalna napenjalna rjuha za košek

clock-img

29.08.2009, 22:52

clock-img

Aniiita

pencil-img

632

A mogoče kdo ve, kje se dobi ovalne napenjalne spodnje rjuhice za košek? 

clock-img

29.08.2009, 22:53

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

www.zibka.com

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

30.08.2009, 21:12

clock-img

nynna

pencil-img

576

Jaz sem jih kupila v Toysu v Celovcu.

clock-img

30.08.2009, 21:54

clock-img

Anonimen

Stokke ima ovalne jogije v posteljicah ... vprašaj v BC, ker tam vem da sem videla Stokke posteljnino ... sam je cena kar vicoka v primerjavi z navadnimi jogi-rjuhami.

clock-img

01.09.2009, 09:22

clock-img

Aniiita

pencil-img

632

Hvala,

Stokke sem videla tudi na netu, da imajo..ma se mi zdijo predrage. Vendar če prodajajo koške bi skoraj morali imeti tudi take rjuhice, a ne? Drugače bom pa na zibka.com poskusila..

clock-img

01.09.2009, 10:25

clock-img

Anonimen

Zakaj pa navadna rjuha ni ok? Saj tak mali otroček se še nič ne premetava sem ter tja in je pomoje čisto vseeno, če je navadna rjuha samo zabasana za jogi. Brezveze si nepotrebne stroške delat.

clock-img

01.09.2009, 10:46

clock-img

Aniiita

pencil-img

632

Ja, samo navadne rjuhe so kvadratne in če potem želiš zabasat pod ovalen jogi, se nujno nekej nabira in spat na tisti poviti rjuhi meni ni prijetno..pa si pol mislim, da tudi njej ne bi bilo.

clock-img

01.09.2009, 21:37

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Mi imamo stokke in sem za malo verzijo posteljice dala kar k šiviliji predelat kvadratno rjuho. Mi je lepo po jogiju obrezala in elastiko napeljala. Kupila sem pa v Leclercu 2 v paketu za 9 evrov. Ful mehke in kvalitetne. Zdej, ko mala zraste toliko, da bomo predelali v večjo posteljico, pa bom kupila Stokke, ker bo pač za dalj časa uporabna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem