writing-img

ovsena kaša

clock-img

27.02.2008, 11:30

clock-img

Solero

pencil-img

466

Po navodilih priloženih v škatli z ovseno kašo, namenjeno dojenčkom, bi se naj kašica kuhala z razredčenim kravjim mlekom (50:50 in nekaj sadnega soka). Kravje mleko se pa dojenčkom ne daje. S čim potem naj skuham kašico?

clock-img

27.02.2008, 12:07

clock-img

jaša2

pencil-img

658

po mojem z adaptiranim mlekom?user posted image  čeprav nekatere pravijo, da se le-tega ne bi smelo zavret? kolk je pa star user posted image ? naša je 9m, pa ji že dajem včasih kravjemleko tud. nam je P rekla, da že lahk je normalno kot odrasli (razen beljaka...)

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

27.02.2008, 12:21

clock-img

Hans

pencil-img

501

Če je še premajhna za krajve ji pripravi z adaptiranim. Mi smo to počeli ves čas. Sicer smo pa zelo hitro prešli na navadno mleko.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

27.02.2008, 13:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.02.2008, 15:09

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

V DM-u imaš ovsene kosmiče od Alnature, ki je ni treba kuhati. Pustiš jih par minut v toplem mleku in nabreknejo.

Adaptirano mleko komot malo zavreš in kosmiče vržeš noter. Glede na to, da pa kosmiči ovseni vsebujejo gluten, je tudi verjetno otok star več kot 7. mesecev. in potem lahko tudi pudinge ali kašice kuhaš že v navadnem alpskem mleku. AM se naj ne bi dajalo le kot samostojen obrok. Torej samo mleko.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

27.02.2008, 17:57

clock-img

shooo

pencil-img

728

mi smo se dolgo izogibali kravjem mleku in smo vse kašice (proseno, pirino mešano,ovseno..) kuhali na sojinem ali riževem mleku.

23.1.06-Neža
21.4.08-?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem