writing-img

ovulacija, sluz, BT...

clock-img

18.06.2007, 10:59

clock-img

Anonimen

Naj vam opišem svojo situacijo.
13.6 se mi je pojavila zelo močna sluz, ki naj bi nakazovala O, BT je bila nizka. 14.6. sem imela bolečine kot pred M ki naj bi tudi nakazovale O, BT še vedno nizka. Danes 18.6. BT še vedno nizkauser posted image
BT je 36.1 do 36.4-različno od dneva do dneva. Višje pa ne gre.
Ta mesec si prvič merim BT.
Do sedaj sem bila prepričana da imam redne ovulacije, sedaj mi ni pa nič jasnouser posted image
Na user posted image  delamo eno leto.

Ali sem sploh imela ovulacijouser posted image

clock-img

18.06.2007, 11:20

clock-img

Katy\o/

pencil-img

280

Hm, jaz bi rekla glede na tako nizko BT da O nimaš, ali pa jo imaš pozno. Če pa po enem letu brez kontacepcije še nisi zanosila, ti svetujem da obiščeš svojega ginekologa.

Pa srečno!user posted image

Postali smo mala družinica! :)

clock-img

18.06.2007, 11:40

clock-img

tamala_82

pencil-img

254

se podpišem pod tale post Katy\o/ - čim prej h ginekologu in objasni zadevo!! Gotovo ti bodo znali pomagati!!!

SREČNO!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.06.2007, 11:44

clock-img

Linda25

pencil-img

638

Pri meni je isto. BT imam od 36.2 do 36.5.

Bila sem na stimulaciji, v petek so mi dali stop inekcijo. Sodeč po Bt nisem imela ovulacije. Glede na stop inekcijo, naj bi jo imela v soboto zvečer.

Ne vem, kaj naj si mislim.

clock-img

18.06.2007, 12:15

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

pokliči na Betanijo in prosi za svetovalko, ki se ukvarja s simptermalno metodo.
Ampak laično gledano O ni bilo.

clock-img

19.06.2007, 08:19

clock-img

Anonimen

Danes zjutraj je bila temperatura 36.5user posted image  - to verjetno še vedno ni to a ne?user posted image

K ginekologu sem že naročena

clock-img

19.06.2007, 08:53

clock-img

moni30

pencil-img

201

Ne pomislit takoj na najhujše. Ta metoda (merjenje BT) pri okoli 30% žensk ni primerna oz. ne pokaže O, potem pa se z UZ lahko dokaže nasprotno. To je napisal tudi Pušenjak na MON-u.
Možno pša je, da si ne merite pravilno in ob istem času vsako jutro še preden se vstanete in počnete karkoli drugega.

LP

clock-img

19.06.2007, 08:54

clock-img

ANIME

pencil-img

888

Anonimna ... jaz imam podoben primer ... ta mesec si prvič merim BT (menda je napaka, ker sem se lotila zadeve z digitalnim termomoetrom, saj so veliko manj zanesljivi in natančni) in imam že cel mesec od 36,1 - 36,5 (in ves mesec v enakih valovih - malo gore malo dolje) in nimam pojma kaj to pomeni.
Naslednji mesec (če ta ne bo nič) bom merila s "pravim" termomoetrom in če še vedno ne bo nič se odpravim h ginekologi.

Držim pesti zate in poročaj kaj boš izcedela!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

clock-img

19.06.2007, 08:57

clock-img

ANIME

pencil-img

888

IZVIRNO SPOROČILO: moni30

Ne pomislit takoj na najhujše. Ta metoda (merjenje BT) pri okoli 30% žensk ni primerna oz. ne pokaže O, potem pa se z UZ lahko dokaže nasprotno. To je napisal tudi Pušenjak na MON-u.

LP

Kaj je to MON ???user posted image

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

clock-img

19.06.2007, 08:57

clock-img

moni30

pencil-img

201

ANIME tudi jaz si merim z digitalnim (ni sicer tako natančen), pa mi vseeno pokaže preskok. Svetujem vam da si vse temperature vnesete v graf na www.fertilityfriend.com in tam vam bo vse lepo izrisalo in tudi določilo dan O (če ne pa bo napisalo, da nekaj ni v redu).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem