writing-img

ovulacija

clock-img

04.12.2009, 09:28

clock-img

Anonimen

malo butasto vprašanje ampak imam dilemo in me zanima vaše mnenje

a pride do ovulacije in s tem možnost zanositve če že par mesecov ni menstruacije?

clock-img

04.12.2009, 11:15

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Ne!

clock-img

04.12.2009, 11:25

clock-img

Anonimen

Seveda lahko. Recimo, da nisi imela ovulacije 5 mesecev in posledično menstruacije,... potem lahko pride 6 mesec, ko pride do ovulacije in čez 14 do menstruacije, če prej ni prišlo do oploditve.
Zato je pomembno, da je ženska po porodu zaščitena, če ne želi zanosit, ker nikoli ne ve, kdaj bo prvič po porodu spet plodna user posted image

clock-img

04.12.2009, 11:33

clock-img

Monstera

pencil-img

437

To tudi mene skrbi, ker to leto nisem dobila menstruacije niti enkrat same od sebe, zmeraj smo jo nekje 50. dan sprožili. Ampak ja, nikoli ne veš, kdaj ovulacija bo, upam da vsaj bo! Enkrat mora bit. Sicer imam pa pregled drug teden, pa bomo videli. Sem pa imela ultrazvok poleti pa so rekli, da je vse uredu. Kaj to pomeni ne vem, ampak vse uredu je verjetno uredu. Sicer smo na otročku začeli delat komaj prejšnji mesec, zaradi nerednih mentruacij pa sem šla na ultrazvok že poleti.

clock-img

04.12.2009, 13:26

clock-img

Anonimen

anonimna ima prav. 

clock-img

04.12.2009, 15:19

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Ej sory, sm mislila prav, pa sm narobe napisala. Da, je možno!

clock-img

11.12.2009, 17:18

clock-img

Anonimen

kdaj pride pa do ovulacije po prenehanju jemanja kt? normalno po 14 dneh po m ali se kaj "prestavi"?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem