writing-img

ovulacija in rjav izcedek

clock-img

01.03.2011, 21:36

clock-img

kamy

pencil-img

132

Pozdravček,

Ker je že čas, da se naši družinici pridruži še en user posted image  imamo malo smole, očitno. Vsakič, ko imam čas ovulacije se mi pojavi rjav sluzasti izcedek. Vedno se trudiva v času ovulacije, pa se nikakor ne prime. Mi zna katera pomagati, kaj se to dogaja? MAlo me je že strah, saj se to ponavlja že odkar sem odstranila mireno (september).
Klicala sem tudi G, ki pa sem dobila datum šele julija. Ja, da ne pozabim, vedno, ko imam ovulacijo sem vsa napihnjena z bolečino v trebuhu.

Če ima katera podobno izkušnjo prosim za mnenje in nasvet.

lp,k

clock-img

02.03.2011, 07:41

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Jst sem imela rjave izcedke v sredini cikla, ko sem še jemala tabletke. Moja G je omenila, da je to zaradi hormonov.
Kako si lahko dobila datum šele julija, če imaš pa probleme? Jst sem menjala G in mi je takoj dala datum čez dober mesec.

clock-img

03.03.2011, 11:24

clock-img

barbara_s

pencil-img

134

Rjav sluzast izcedek v sredini ciklusa nakazuje ovulacijo; načeloma je to čas največje plodnosti ženske. Ni nič narobe :) Če pa rjav izcedek traja do menstruacije, pa zna biti kakšen hormosnki problem; če je dan/dva, pa res nakazuje ovulacijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem