writing-img

ozka obutev

clock-img

02.06.2010, 08:33

clock-img

majra

pencil-img

1499

Moja 2 letnica ima zelo ozko nogico in ji zelo težko kupim primerno obutev. Prosim za vaše izkušnje, katere trgovine oz. firme imajo ozko obutev? Ker delat turnejo po vseh trgovinah s tamalo je misija nemogoče. Brez nje pa nikakor ne morem kupit primerne obutve.

clock-img

02.06.2010, 08:38

clock-img

**Tinkara78**

pencil-img

992

Imamo iste probleme. Za poleti imamo take:

http://www.superge.si/html/svn/7284558-AA.shtml

Športni copati niso problem. Lepši čevlji so ji pa najbolj odgovarjali Puma. Taki malo bolj športni z gumico čez. Samo se na koncu nisem odločila za njih, ker ni glih navdušena nad tako obutvijo. Mora biti obutev bolj za tek, kolesarjenje, skakanje,....

< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 2.6.2010 8:39:53 >

clock-img

02.06.2010, 08:43

clock-img

livia

pencil-img

2395

Superfit ima na splošno najbolj ozke modele.

clock-img

02.06.2010, 08:45

clock-img

**Tinkara78**

pencil-img

992

IZVIRNO SPOROČILO: livia

Superfit ima na splošno najbolj ozke modele.

Sem pozabila na njih. Od njih imamo zimsko obutev in copate za vrtec.

clock-img

02.06.2010, 09:14

clock-img

barni

pencil-img

1096

Meni se zdijo ozke tudi Elephanten, ki jih imajo v Deichmanu.

clock-img

02.06.2010, 09:23

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Ciciban. MOji sta obe suhici z ozkimi stopalci, pa jima cicban fajn sede, vsaj starejši modeli, za najnovejše ne vem.

clock-img

02.06.2010, 13:56

clock-img

lenca1

pencil-img

423

Naši so tud vse preširoke. Letos sem ji kupila fajn balerinke oz. sandalčke s paščkom od Elefanten. Zelo ozek model in ji ful sedejo. Pri vseh ostalih pa deluje kot da bi imela prevelike čevlje (dolžina drugače OK, široke pa ful). Lani je imela pa od Superfita in Geox-tud OK-je pa verjetno širina odvisna tud od modela posameznega čevljčka.

clock-img

02.06.2010, 17:47

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

nam se je pa letos zgodilo, da smo kupili čeveljčke, ki so bili po vrhu super (bolj odprte s paščkom na ježka), pri stranski kosti pa je bil problem, so jo ožulile do krvi, pa sploh niso neki trdi čevlji. sem težavo rešila z vložki, tako kot storim zase.
zato pri otrocih z nizkimi nogicami pazite tudi na to kost, naj bo čevelj nizek ali pa res mehak.

clock-img

02.06.2010, 20:25

clock-img

majra

pencil-img

1499

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ciciban. MOji sta obe suhici z ozkimi stopalci, pa jima cicban fajn sede, vsaj starejši modeli, za najnovejše ne vem.

jaz sem tudi kupovala cicibanke in so bile OK. Sedaj pa rabimo copatke in so ji novi modeli preširoki

clock-img

02.06.2010, 21:08

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

IZVIRNO SPOROČILO: majra

jaz sem tudi kupovala cicibanke in so bile OK. Sedaj pa rabimo copatke in so ji novi modeli preširoki

če želiš v obliki cicibanovih copatk, poskusi najti petejanove, so nižji od cicibanovih, sicer pa karkoli v obliki balerink, ki ima elastiko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem