writing-img

pašteta

clock-img

23.03.2005, 13:33

clock-img

Sugy

pencil-img

322

A jo jeste? Se mi zdi, da sem zasledila, da nekatere jo. Kaj pa vem, nekje sem brala, da je to ena izmed "prepovedanih stvari", ampak men ful diši :) Pa zdej ko so že 3 mesci mimo.. kaj pravte? ;)

clock-img

23.03.2005, 13:36

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Jest jo občasno, tisto puranjo od Argete. Sveže odprto in na debeli kajli svežega belga kruha, pa lonc mleka zraven. Ne morem drgač, se preveč lušta. Mnnnnnjami!!!

clock-img

23.03.2005, 13:38

clock-img

saba

pencil-img

1221

jaz je ne jem, brala sem da je bolje se izogibat stvarem, ki ne veš kaj vse dajo not....kot npr. hrenovkam

clock-img

23.03.2005, 13:42

clock-img

zara3

pencil-img

102

Jaz jo!!! Jem pa samo Garvilovič sveže odprto. Jem jo že celo nosečnost in zaradi tega ni bilo nič narobe.
lp, Zara +:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

23.03.2005, 13:49

clock-img

pika78

pencil-img

279

Jaz jo tudi jem - zdaj sicer ne več toliko, mi je pa na začetku nosečnosti ful dišala. Pa hrenovke tudi jem...
A veste, kaj vse pojemo, punce! Tudi sadje in zelenjava sta večkrat preškropljena, v (sadnih) jogurtih je cel kup E-jev (umetna sladila, barvila...)...tako, da... je treba jest vsega zmerno, pa je.
LP!

clock-img

23.03.2005, 14:10

clock-img

Čiračara

pencil-img

738

Jem pašteto in hrenovke:ups:...se nikakor ne morem upret:)-:)-

clock-img

23.03.2005, 14:43

clock-img

Anonimen

Jaz je nisem jedla. Pa hrenovk tud ne. pravzaprav ničesar v konzervah nism jedla.

clock-img

23.03.2005, 15:07

clock-img

rozi81

pencil-img

718

Jaz prve tri mesece nisem mogla bit brez Gavrilović paštete tako da ne skrbi, jej kar ti paše. Boš mogla po porodu bolj merkat kaj boš pojedla. Ne obremenjuj se s tem kaj je dobr pa kaj ni ker boš na koncu prišla do tega da v bistvu skoraj nič ni dobro jest med nosečnostjo.

Uživi!!!

Lp S:nosecka: in :duda:26t3d

clock-img

23.03.2005, 15:18

clock-img

petraCBU

pencil-img

274

Kajla kruha, pašteta, majoneza in še kumarce povrh - zakon! :)
Včasih niso toliko komplicirali okrog prehrane - pa je bilo glih tko v redu!
P.

clock-img

27.03.2005, 15:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem