writing-img

pada na glavo

clock-img

05.02.2008, 18:24

clock-img

tejcek19

pencil-img

43

Mene pa zanima, če je to normalno, da naš 9-mesečnik, ki se že približno 2 meseca dviguje na nogice, še vedno zelo pogosto zgubi ravnotežje - ko se obrača, preprijema, pobira kaj s tal...

In najhuje je, da ko pade, večinoma zadane ob tla tudi z glavico - včasih direkt, ponavadi pa najprej na rito, ali na bok in potem še na glavo. Slišati in videti pa je grooznooo.

A obstaja kakšna fizioterapija, kjer se dojenčke nauči manj nevarno padat, ker našega lastne izkušenje očitno ne zanimajo.

lp, t

clock-img

05.02.2008, 18:44

clock-img

Anonimen

Mogoče je pa samo bolj neroden od ostalih. Se bo že navadil.

clock-img

05.02.2008, 18:47

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

pri nas tamali na fizioterapiji načeloma okažejo, da se mora ujet na rokice..kar pa ni nujno, da pomaga user posted image  se lahko 10x udari nekam, pa bo še naprej tja plezala user posted image

smo pa tudi ravno zato dobili airex blazino, ker fizioterapevtka pričakuje, da bo v prihodnosti še padala hi hi.

clock-img

05.02.2008, 20:48

clock-img

urskas

pencil-img

683

tudi naša je kar dostikrat padla na glavo, sicer ni bilo nobene fejst buške, vendar je ponavadi padla takrat, kadar se ji je zelo "mudilo".

Je pa zaradi tega najbrž bolj boječka, kar se hoje tiče. (zdaj ima 11m)

clock-img

05.02.2008, 22:19

clock-img

rogljicek

pencil-img

970

otroci padajo, tudi na glavo. Moja je tudi na nogah že lep čas, pa še vedno pade. Ne se sekirat, je normalno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem