cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

paket za dvojčka

clock-img

06.03.2008, 21:53

clock-img

Anonimen

Če pričakuješ dvojčka. Ali dobiš dva paketa, oziroma dvakratni znesek denarja namesto paketa? 

clock-img

06.03.2008, 22:05

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

JA

clock-img

06.03.2008, 22:21

clock-img

JAPE

pencil-img

688

Ja seveda!
Me pa zanima ali se denarni znesek še vedno izplačuje, al se je po novem potrebno samo za paket odločit...a,b in e?

clock-img

06.03.2008, 22:26

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

denar se še vedno izplačuje,ampak se paket bolj splača(najbolj tisti ki si ga sama sestaviš e-paket) in to zato ker so tam stvari brez davka in trgovske marže.torej da greš to vse kupit porabiš več!

clock-img

07.03.2008, 09:09

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Res dobiš dvojno?  user posted image  SAj kar ne morem verjet pri tej naši super državi.user posted image

Super, če je tako user posted image

clock-img

07.03.2008, 09:40

clock-img

Una

pencil-img

399

IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

denar se še vedno izplačuje,ampak se paket bolj splača(najbolj tisti ki si ga sama sestaviš e-paket) in to zato ker so tam stvari brez davka in trgovske marže.torej da greš to vse kupit porabiš več!

Jst pričakujem drugega otroka in ker imam vse še od prvega, se mi bolj splača vzeti denar. Odvisno od človeka in situacije, torej.

LP, Una

clock-img

07.03.2008, 10:17

clock-img

benika

pencil-img

7793

Jst pričakujem drugega otroka in ker imam vse še od prvega, se mi bolj splača vzeti denar. Odvisno od človeka in situacije, torej.

Se popolnoma strinjam,

clock-img

07.03.2008, 10:31

clock-img

rokapi

pencil-img

168

Kolikor sem jaz gledala paket in primerjala cene, ni neke silne ugodne ponudbe v njem. Edino kar je ugodneje, je lupinica maxi-cosi. ostalo pa je povečni ceneje v prosti prodaji, še posebej, če greš čez mejo...

clock-img

07.03.2008, 10:44

clock-img

Una

pencil-img

399

IZVIRNO SPOROČILO: rokapi

Kolikor sem jaz gledala paket in primerjala cene, ni neke silne ugodne ponudbe v njem. Edino kar je ugodneje, je lupinica maxi-cosi. ostalo pa je povečni ceneje v prosti prodaji, še posebej, če greš čez mejo...

Evo, točno to!!! Smo kot pred 20-30 leti, samo da se takrat pri nas ni dobilo, v tujini pa je, danes se pa dobi povsod, samo pri nas je vse najdražje. Hvala bogu za Italijo, Avstrijo, Nemčijo...

LP, Una

clock-img

07.03.2008, 11:31

clock-img

ANA_P

pencil-img

895

Midva bova tuid vzela denar in samo voziček namerava kupiti v SLO, ostalo pa vse v Avstriji.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem