writing-img

pampers plenice

clock-img

15.10.2007, 15:50

clock-img

malecka

pencil-img

1665

no kje so ceneje DM, SPAR, TUŠ ali kje drugje a mogoče katera ve user posted image
Hvala

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

15.10.2007, 15:52

clock-img

triša

pencil-img

550

Povsod so iste cene za iste plenice ( ker jim dobavitelj določa cene). Razen ko so akcije.

clock-img

15.10.2007, 18:38

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Muller, 10.99 paket.

clock-img

15.10.2007, 18:54

clock-img

Zala01

pencil-img

1408

Putka kaj ta cena v Muellerju velja za jumbo paket?

clock-img

15.10.2007, 19:24

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

IZVIRNO SPOROČILO: janja77

Putka kaj ta cena v Muellerju velja za jumbo paket?

Jaz kupujem v Müllerju tudi za 10.99 € Pamperske Active Fit - 34 kom, jumbo paket je 2-krat dražji. Ja, ni neke računice.

clock-img

15.10.2007, 20:13

clock-img

Anonimen

Muller. Sploh Jumbo pack.

clock-img

15.10.2007, 21:46

clock-img

doroteja23

pencil-img

887

V Mullerju nimajo jumbo packet. Se mi pa zdi da so najceneje v dm. RAzen akcije.

clock-img

16.10.2007, 08:41

clock-img

pikipu

pencil-img

212

Odvisno je od paketa do paketa oz. številke plenic. Jaz uporabljam Active Fit št. 5 in je najcenejša v Hipermarketu Mercator, stane 13,99 eura, notri je 42 plenic. Isti paket stane v DM 14,14 evra, zadnjič sem ga videla v Baby centru za 14,09 evra. V Muellerju stane res 10,99 evra, notri pa je 29 plenic in so delane za nemški trg. Jaz si vse cene preračunam na 1 plenico, pa je. Zadnjič sem jih kupila v Mercatorju, ker je cena na eno plenico res najnižja, ampak so drugačne od tistih v dm (po barvi in materialu) in mojega fantka ob bokih žulijo, medtem ko tiste iz dm oz. Muellerja ne žulijo.
Ko so akcije, se najbolj splača kupit večje število plenic.

clock-img

26.12.2007, 19:50

clock-img

sinnerka

pencil-img

235

najcenejše so v avstriji v bipi z bipino kartico so 12 eu 80plenic v paketu 

clock-img

26.12.2007, 20:39

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Bi blo fajn povedat tudi, za katere pamperske gre. Jaz kupujem pampers Active Fit v Muellerju ali v Bipi in mi cena ni pomembna, ker so plenice res vredne svojega denarja.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

26.12.2007, 20:56

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: malecka

no kje so ceneje DM, SPAR, TUŠ ali kje drugje a mogoče katera ve user posted image
Hvala

Lansko leto ko sem bila v Sloveniji sem po prijateljicinimem nasvetu vse za user posted image  kupovala v MULLLER drogeriji. Ne samo da je bilo tam najceneje tudi kvaliteta je cisto druga saj vse pride direkt iz nemcije...
Na palnicah kupljenih v ostalih trgovinah vidite dekleracije samo za balkanske drzave in na koncu made in Poland. Tiste v Muller drogeriji pa so made in Germany..in seveda narejene za evropski trg temu primerna je tudi kvaliteta...

clock-img

27.12.2007, 09:12

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

Zadnjič sem kupila zelene huggies v mercatorju (precej drage) made in CZ in še ene v tušu made in Italy (cenejše) in je tudi razlika.

Kar se tiče izdelkov za zahodni trg mi vidimo razliko kot uporabniki, Hrvati pa so prav dokazali z raznimi testi da so proizvodi "made in poland" slabši. Meni je mueller predaleč, da bi hodila tja kupovat plenice (sem pa tam kupovala adaptirano mleko ker je boljše, plenice mi niso tako zelo pomembne, razen seveda če bi imel kakšno alergijo).
Recimo lumpi res zgledajo češke, so pa dost vpojne in koža jih super prenaša. Zdaj pa sem nabavila fixies in zgledajo ok. Huggies so dobre ampak so predrage.

< Sporočilo je popravil faca -- 27.12.2007 9:18:34 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem