writing-img

pamperske

clock-img

14.07.2005, 08:50

clock-img

mamica80

pencil-img

64

dobro jutro!

sem jezna kot :hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:!!!!

ze 4 dni zapored se nam dogaja isto: cez dan vse preoblect, ponoci vse preoblect. in zakaj: zato ker je polulan!

ampak ne tako zelo d, da plenica ne bi zdrzala, ampak mimo!!!

2 meseca star cmrl, pa mimo polulan

mi lahko katera pove kaj delam narobe (tezek je 4.5kg, imam pa od 3-6kg plenice), pri huggiskas se to ne dogaja :zmeden2::zmeden2:

hvala za pomoc

clock-img

14.07.2005, 08:53

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Ja pol pa Huggies uporabljaj, če so ti boljše:zmeden2:

clock-img

14.07.2005, 08:54

clock-img

AEL

pencil-img

54

Uporabi DM plenice Babylove, ki so boljše in cenejše od Pampersk. Pamperske so za moje pojme poden...

clock-img

14.07.2005, 09:03

clock-img

Anonimen

O tem smo že tolikokrat pisale. Malce pobrskajte po iskalniku.
Nemške PAmperske iz MÜllerja so veliko kakovostne, kot poljske, ki jih prodajajo v vsaki trgovini.

Jaz sem imela tudi pravo "vojno" s plenicami. Probali smo vse mogoče variante. Tioste iz DMa so bile sploh poden. ŽAl.
Sedaj že od 2 meseca starosti plenice kupujem le v MÜllerju.

clock-img

14.07.2005, 09:22

clock-img

mia-1

pencil-img

147

Mi mamo tud tiste od Mullerja pa so ok.Probaj mi lulcka dol obrnit-vsaj tko so men rekli ko je bil ves mimo polulan, ker sem jest lulcka vedno gor obrnila-pa se mi zdi da je velik boljse.

clock-img

14.07.2005, 09:40

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Pri nas je že par dni isti problem, a le ponoči, tko da je zjutraj pokakana in polulana do vratu (pa ima cca 5,5kil, pa čez noč dam pamperske št.3 - od 4-9kg). Tud meni ni jasno kaj delam narobe, res pa je da naši prebava ful ponoči dela, ker jo parkrat na noč slišim kako kaka (pa jo ne grem previt, ker potem smo za 2 urce dobre - budne :)-).
Razmišlajm že, da bi jo začela za ponoči spet široko povijat, ker je lažje tisto tetra plenico oprat, kot pa menjat celo posteljnino :zmeden:
LP
P.S. Bomo pa definitivno sprobali še kakšne plenice, Babylove naprimer, ki jih vse hvalijo.

clock-img

14.07.2005, 15:14

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Mi2 ji dava za zvečer večje plenice gor(težka je 10kg, plenice do 16kg...se mi zdi)
Pa še zamenjala sva pamperske z huggieskam, ker pri pamperskah ta fora ni pomgala. Vsak dna ej bilo sve za preoblečt.:hudicek::grrr:

clock-img

14.07.2005, 18:00

clock-img

Maja02

pencil-img

28

meni se je to dogajalo pri huggiskah zato sem jih zamenjala za pamperske sicer je malo bolje ampak vredu pa še vedno ni, tudi jaz imam dva meseca starega sinka, ki je kar precej težji od tvojega 6,2kg zato sem mu kupila pampers št 3.

morda bomo pa sedaj izvedela za kakšne dobre plenice :)

clock-img

14.07.2005, 22:04

clock-img

binica

pencil-img

512

Meni so d best Pamperske Newborn oz. Newbaby 3, ki jih imajo samo v Mullerju. Špica! So nove na tržišču in res fajn dodelane :bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem