writing-img

pediater

clock-img

06.09.2007, 17:11

clock-img

soncek.djukelica

pencil-img

1593

Rada bi si izbrala pediatra za moja dva sončka, še preden rodim!
A mi lahko koga svetujete, menda so nekateri izredno zasedeni in je težko priti do njih! Lahko so iz Ljubljane ali okolice!

Hvala!

Dvojna mamica sem!:)

clock-img

06.09.2007, 17:59

clock-img

anči13

pencil-img

61

olja!
tudi jst se zanimam za pediatra in sicer v kranju. hvala

clock-img

06.09.2007, 20:01

clock-img

d_princess

pencil-img

18

Živjo!

Naša pediatrinja je Darja Mikec, dr. med., spec. pediatrije, je privat na koncesijo, ordinacijo ima na Gogalovi 3a v Ljubljani (za Bežigradom blizu Bratuševe ploščadi oz. OŠ, ki je tam v bližini). Telefon v ordinaciji je 01/568-48-90, delavnik pa:

pon, sre: 8:00-12:00 in 16:30-19:00
tor, čet: 9:00-15:30
pet: 9:00-15:00

Ima tudi dežurstvo organizirano ob sobotah od 8:00-12:00, je pa ene par zdravnic, ki nadomeščajo.

Smo zelo zadovoljni, je zelo "na easy", nikoli ne komplicira, vse razloži, kar jo vprašaš. Poznam še kar nekaj dvojčkov, ki hodijo k njej. Tudi sestra je vedno prijazna. Baje vzamejo vsak mesec nekaj otrok, ampak samo novorojenčke. Pokliči, pomoje ti ne bo žal.

Lp, Mateja

clock-img

07.09.2007, 10:51

clock-img

soncek.djukelica

pencil-img

1593

hvala za tale info!
Sem že poklicala, in se dogovorila,da ko pridem ven iz porodnišnice naj jih pokličem!Je pa malce rekla, da imajo gužvo, me je pa kljub temu vzela v obzir!

Dvojna mamica sem!:)

clock-img

08.09.2007, 21:40

clock-img

guppy

pencil-img

1968

Mi smo za naša dva dobili pediatrinjo dr. Kalinšek v ZD Moste. Prvi obisk je bil super, zelo navdušeni smo šli domov, ker sta tako zdravnica kot sestra dva prava sončka. En mesec nazaj so še jemali nove paciente, je pa omenila, da je že to bolj "z rezervo". Poskusi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem