cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pekoca bolecina

clock-img

05.03.2008, 10:42

clock-img

romy27

pencil-img

132

pozdravljene,

sem v 25.tednu in me na vsake par dni fajn "spikne" v popku....kot nekaksen pekoc obcutek..

je katera od vas zasledila kaj podobnega?cemu to?

hwala in lpuser posted image

clock-img

05.03.2008, 10:45

clock-img

piamaria

pencil-img

523

...popkovina se razteza, maternica raste v njej user posted image , malo je kriva koža in prehrana...pa navade in prenapor....nič kaj posebnega, mene je vedno kaj skelelo in pikalo okrog popeka, v 32 t pa je začelo še srbeti...tako je, BP.
LP in prijetnouser posted image

clock-img

05.03.2008, 11:02

clock-img

tasyo

pencil-img

1040

V bistvu se vse širi in razteza, pa vedno kje pika in malce zateguje. Nič posebnega, le spremljajoče težavice v nosečnosti. Kar brez skrbi in uživaj!

clock-img

05.03.2008, 12:57

clock-img

romy27

pencil-img

132

Hwala user posted image

clock-img

05.03.2008, 16:39

clock-img

jonna

pencil-img

54

Meni je G rekla, da je boleč ali pekoč občutek ob popku zato, ker maternica malo bolj pritisne na kakšno žilo in naj si takrat kar masiram tisti del.

clock-img

05.03.2008, 18:01

clock-img

Yasmina

pencil-img

38

Joj, se spomnim, ko sem bila prvič noseča, da me je popek nonstop bolel. Pa sem to tudi večkrat omenila ginekologu, ampak je vedno rekel, da to ni nič hudega. Zdaj sem drugi noseča in v 6. mesecu pa me popek boli le če se naprezam - ko pospravljam, likam ali veliko stojim. Mislim, da je vse skupaj tako kot so že predhodnice rekle, trebuh se razteza in vse v njem prav tako. Po porodu pa ti problemi izginejo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem