writing-img

petarde

clock-img

28.10.2008, 21:35

clock-img

lotty4

pencil-img

402

Pozdravljene

Vem da je še malce zgodaj mene pa noro skrbi. Stanujemo v centru mesta pa me je grozno strah novega leta, ko pokajo petarde. Hčerkica bo star eno leto in se bo verjetno zbudila ob navalu petard in raket, pred spanjem ji mislim dati v ušeska ato ali mislite da bo to kaj oblažilo, kako pa ste ve reševale te probleme?

clock-img

28.10.2008, 21:42

clock-img

Anonimen

Naš je za silvestrovo imel 3 mesece in se ni pustil motiti user posted image , mirno je spal.. Ne vem pa kako bo letos.

clock-img

28.10.2008, 21:50

clock-img

Doll

pencil-img

1726

Nič,ker sta oba lepo spala

clock-img

28.10.2008, 22:51

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moji so tudi vsi vedno spali - sicer živimo na vasi, pa se kljub temu ful sliši - sploh, ko sosedje pokajo. Tako, da se ne sekiraj preveč.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

29.10.2008, 08:53

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Od prvega do petega novega leta, kolikor jih je do zdaj preživel, ga petarde nikoli niso motile. Ko spi, spi. Smo pa v mestu.

clock-img

29.10.2008, 09:06

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Od prvega do petega novega leta, kolikor jih je do zdaj preživel, ga petarde nikoli niso motile. Ko spi, spi. Smo pa v mestu.

Pri nas isto.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

29.10.2008, 09:39

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Moja je bila za novo leto stara 9 mesecev, pa se ob vsem grmenju ni niti zbudila. Vatke pa ji raje ne tlači v ušesa, ker ne bo pomagalo.

clock-img

29.10.2008, 10:31

clock-img

lotty4

pencil-img

402

Malo ste me že potolažile upam da bo lahko spala, ker na Jesenicah je bilo lansko leto tako kot če bi bombardirali in sploh ne vem kje se vse to kupi da tako noro poka. Nekdo je celo iz stolpnice fantku za vrat vrgel petardo, ko je šel mimo.  In je ostal breu ušeska brez sluha, pa vrat ima hudo poškodovan,prav bogi je.
Če ima katera še kakšno izkušnjo mi pišita, mogoče se bom za tisti dan kar k mamici na vas preselila. Ampak raje bi ostala doma, seveda.

clock-img

30.10.2008, 09:44

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: lotty4
Nekdo je celo iz stolpnice fantku za vrat vrgel petardo, ko je šel mimo.  In je ostal breu ušeska brez sluha, pa vrat ima hudo poškodovan,prav bogi je.

O marija!!!!! Grozno.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

30.10.2008, 17:30

clock-img

livia

pencil-img

2395

Nas so pa prvo leto, ko je bila stara 8 mesecev ful motile. Se je zbudila in začela neutolažljivo jokat. Tako sem nazdravljala z njo v rokah. :-)
Stisnila sem jo k sebi in je zaspala pri meni v naročju in čez kake pol ure, ko se je bojno stanje malo umirilo, sem jo odložila nazaj v posteljo.
Lani, stara je bila 20 mesecev, je pa ni več motilo. Je spala. Je pa res, da smo se medtem preselili v malo bolj mirno mesto, čeprav je vseeno pokalo.

clock-img

30.10.2008, 18:32

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Tudi mene je lani noro skrbelo - pa je pri 10h mesecih prespal vso kanonado. Stanujemo v Ljubljani, v blokovskem naselju.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

30.10.2008, 21:09

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

naša je bila lani stara 7 mesecev in je ni motilo...letos pa nas niti ne bo doma, tam kjer bomo pa pojma nimam kako je s petardami?

clock-img

31.10.2008, 13:06

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Moja je bila stara 1 leto, pa je spala ko polhek. Tako da se ne sekiraj vnaprej. Če se bo zbudila, jo boš pa potolažila.

clock-img

05.11.2008, 09:53

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Bolj kot to, da je okoli bloka za silvestrovo pokalo kot na fronti, je mene skrbelo dejstvo, da so po mesu že cel december metali petarde kjerkoli, tudi če si šel mimo z dojenčkom v vozičku.
Silvestrovo sta oba mirno prespala, na sprehodih pa se mi je tudi v parku zgodilo, da je padla petarda tik za vozičkom in se je mali seveda obupno prestrašil.
Tako da je moje mnenje o petardah user posted image  user posted image

clock-img

05.11.2008, 19:40

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Jaz še vedno sovražim petarde in se prav bojim konec decembra po centru Lj. sprehajat...user posted image
Tudi mene je skrbelo, kako bo naš fant to prenesel, pa je pri pol leta popolnoma prespal polnoč, pri letu in pol pa se je malo pred polnočjo zbudil in gledal ognjemete (nič prestrašen), pri dveh in pol pa sploh ni zaspal da polnoči, ker je čakal ognjemet, potem pa 15 minut čez polnoč samo dol padel.

Lepo je biti mamica.. :))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem