writing-img

peticija za kvalitetne vrtce

clock-img

06.12.2012, 18:47

clock-img

škorpijončica

pencil-img

474

Gotovo spremljate dogodke v zvezi s predlaganimi spremembami zakona o vrtcih, ki bi pomenil katastrofalno poslabšanje kakovosti vrtcev in povzročil odpuščanje delovnih mest. Upam, da boste podprli peticijo, ki vam jo posredujem!
http://www.pravapeticija.com/za_kakovostne_vrtce
Hvala

clock-img

06.12.2012, 18:53

clock-img

škorpijončica

pencil-img

474

Se optravičujem za podvajanje tem, sem zdaj vidla, da me je že ena prehitela. Nič zato, bolje dve kot nobena. tudi vi povejte vsem, ki jih poznate, to moramo preprečiti.

clock-img

07.12.2012, 08:45

clock-img

astrid1

pencil-img

896

Sem podpisala. Res je treba tole preprečiti. Me kar zmrazi, ko poslušam Škrinjarjevo...
Za vse drugo je denar, za otroke ga pa ni. Lahko bi izstopili iz Nata in prišparali pri članarini in misijah npr.

clock-img

07.12.2012, 12:16

clock-img

škorpijončica

pencil-img

474

Al pa damo svoje otroke kar v en svinjak pa električnga pastirja okrog pa bomo prišparal...grozno...ljudje ne smemo kar čakat kaj bo, ampak se moramo upreti...za mojega otroka je dobro le najboljše! Vsi ki enako menite se borite za to, da ne bo prišlo do sprejetja tega zakona. naj šparajo na čem drugem ne pa na vzgoji in izobraževanju...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem