writing-img

petke...zobki...

clock-img

30.01.2009, 21:22

clock-img

danijela in taja

pencil-img

342

lp...me zanima...kdaj ste jih dobila...kako je blo hudo...kak dolgo je trajal da so prkukal...sj vem da je vsak različen ampak me tko zanima....hvala...

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

clock-img

30.01.2009, 22:21

clock-img

r1ta

pencil-img

2343

Prvo petkico je dobila pri 21. mesecih. Ven je bodla kar nekaj časa in še zdaj (po štirih mesecih) ni povsem zunaj. Prihajata pa trenutno (pri dveh letih) ven dve novi petkici. Obe hkrati. Pri nas je pri vsakem zobku bila vročina, teklo ji je z noska in obvezen je bil plenični spuščaj.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

clock-img

30.01.2009, 22:29

clock-img

mojčika

pencil-img

2406

IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Prvo petkico je dobila pri 21. mesecih. Ven je bodla kar nekaj časa in še zdaj (po štirih mesecih) ni povsem zunaj. Prihajata pa trenutno (pri dveh letih) ven dve novi petkici. Obe hkrati. Pri nas je pri vsakem zobku bila vročina, teklo ji je z noska in obvezen je bil plenični spuščaj.

Enako, pri petkah pa najhuje, žal...

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

clock-img

31.01.2009, 15:39

clock-img

laaara

pencil-img

54

Očitno imamo pri nas izredno srečo, saj je naša punca stara 21 mesecev in ji trenutno predira dlesen zadnja petica zgoraj. Pri vsaki je tiščala prstke v usta in bila smrkava, drugih težev ni imela.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem