cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

petrol nalepke -noži

clock-img

03.11.2012, 22:45

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

Pri nas doma imamo že polno teh petrolovih nalepk za te nože (za vsaj 3 komplete), pa me zanima kako ste kaj zadovoljni tisti, ki jih že redno uporablajate? So ok, lepo režejo, pašejo v roko user posted image ...
Da vidim ali se splača to vnovčit, ker sicer nože za doma in vikend rabim user posted image

clock-img

04.11.2012, 08:56

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Če ti jih bo uspelo unovčiti, ker jih je povsod zmanjkalo. Drugače jih pa zelo pohvalijo.

clock-img

04.11.2012, 14:07

clock-img

Medea10

pencil-img

1021

Noži so super. Meni sedejo vsi razen utility noža. Ni mi žal da smo jih nabavili.

clock-img

04.11.2012, 20:22

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

super noži. user posted image  Smo nabavili vse razen škarij za piščanca. user posted image

clock-img

05.11.2012, 08:28

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Meni je uspelo kupit samo tistga za nož pa sem zadovoljna znjim ...so razprodani in mi je rekel na bencinski da verjetno jih ne bo prej kot konc meseca user posted image pol grem pa še po ostale,ker imam nalepk še za štiri nože.

clock-img

05.11.2012, 08:50

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

jaz sem dobila za enkrat nož za kruh - pa mi ne reže najboljše (imam doma 100x boljšega), tako da mi je malo vzelo voljo user posted image . Sem pa še vzela škarje za piščanca - te pa so ok. Drugih pa res niso imeli, ampak jih dobivajo enkrat tedensko...

clock-img

05.11.2012, 09:30

clock-img

talika81

pencil-img

2233

če še katera rabi nalepke za Petrol, jih imam viška.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

27.02.2013, 10:54

clock-img

ivan1

pencil-img

1

Zgleda da jih bo dovolj za vse, možno pa bo še naročilo:

http://www.erazprodaje.com/index.php/berghoff-nozi-petrol.html

clock-img

28.02.2013, 13:47

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Noži, no vsaj tavelik kuharski ni vreden pol p hladne vode. Slovenci smo fenomen po tem, kako se nas da nategnit na nalepke. Ko sem ga nesel konkretno nabrusit in stanjšat rezilo je nekako uporaben. Me je pa mojster, ki ga je nabrusil opozoril, da naj me njegova robustnost ne zavede, ker gre za precej krhko jeklo. Če pa to kar je v originalu reže po nekaterih ocenah dobro, potem pa ne vem, kako ljudje sploh kuhate in kako si ne potolčete vseh prstov s topimi noži. Moj najslabši nož, za 10 EUR, ki ga vedno perem v pomivalcu in zelo redko brusim je rezal dosti bolje od tega ko je bil nov.

Če želite soliden kurarski nož za podobno ceno pobrskajte po Fiskarsu, še vedno ni vrhunsko, je pa zelo solidno. Pa Wegner noži tisti tarumeni so tud OK in dokaj poceni.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 28.2.2013 13:49:47 >

clock-img

28.02.2013, 14:03

clock-img

alenkica

pencil-img

1114

Mi imamo velikega kuhinjskega in za kruh. Oba sta odlična, zares lepo režeta.
Malo sem se mogla navadit, da sta težja, to je vse.
Velik pa je zelo lepo oblikovan in se da z njim lepo sekljat zelenjavo.
Priporočam.

clock-img

28.02.2013, 16:02

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

Noži, no vsaj tavelik kuharski ni vreden pol p hladne vode. Slovenci smo fenomen po tem, kako se nas da nategnit na nalepke. Ko sem ga nesel konkretno nabrusit in stanjšat rezilo je nekako uporaben. Me je pa mojster, ki ga je nabrusil opozoril, da naj me njegova robustnost ne zavede, ker gre za precej krhko jeklo. Če pa to kar je v originalu reže po nekaterih ocenah dobro, potem pa ne vem, kako ljudje sploh kuhate in kako si ne potolčete vseh prstov s topimi noži.

Podpis

Jaz imam doma vse nože... pa nisem zadovoljna niti z enim,user posted image , zgodba zase in vse pohvale pa škarjam,.. te pa so edine vredne tega denarja z nalepkami vred.

clock-img

28.02.2013, 21:57

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

IZVIRNO SPOROČILO: alenkica

Mi imamo velikega kuhinjskega in za kruh. Oba sta odlična, zares lepo režeta.
Malo sem se mogla navadit, da sta težja, to je vse.
Velik pa je zelo lepo oblikovan in se da z njim lepo sekljat zelenjavo.
Priporočam.

Da nož lepo reže zame pomeni, da zareže skozi pomarančo ali limono z eno potezo z lastno težo, da nož solidno reže sta za to potrebni dve potezi. Tako da ne priporočaj klumpa od nožev.

clock-img

01.03.2013, 13:32

clock-img

emma83

pencil-img

635

Jaz tudi nisem zadovoljna. Sicer sem kupila samo nož za meso ampak je že začel rjaveti, ne perem ga v pomivalcu. Škoda denarja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem