writing-img

pižama

clock-img

19.06.2009, 21:52

clock-img

tijati

pencil-img

101

čer,
kakše pižame imaste in kok maste kej stopinj v stanovanju ponoči...okno odprto??

sploh ne vem vč kaj narediti ...skos se premetava...odkriva...

lp

clock-img

19.06.2009, 21:57

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

ko je bolj vroče imata samo kratke majčke in  spodnjice. če so večiri še hladni potem mata tanke pidžamice . imam pa balkon skoz otprt in vrata otroške sobe , tko da se vse skozi lufta malo zrak pokroži, saj kaj hladneje pa ni samo lažje se diha . stopinj zdajle v stanovanju 21

Life is to short for the wrong decision

clock-img

19.06.2009, 21:58

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Trenutno v stanovanju vroče. Na babyphonu kaže 26 stopinj (ampak mislim,da malo preveč kaže). Mlajši (14 mesecev ) spi v poletni kratki pižamici nepokrit. Okna so malo odprta.
Večji spi v poletni pižami, verjetno pokrit,ker se sam zavija v njegovo dekico in je potem vse prešvican. 

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 19.6.2009 21:59:18 >

clock-img

19.06.2009, 22:08

clock-img

n€na

pencil-img

2862

vroče, vroče, termometer kaže 27°c,  spi pa v bodiju..imamo pa vse odprto, da se zrači, razmišljam pa tudi o klimi.

clock-img

19.06.2009, 22:09

clock-img

tailor

pencil-img

229

moji otroci spijo samo v majčkah saj je že pri nas user posted image vroče

clock-img

19.06.2009, 22:12

clock-img

Anonimen

Pri nas je vroče za znort ... ko sem jo dala spat je na AC-ju pisalo 27°C ... spi nepokrita (dekice se samo tišči) je pa v takem pajacku na tanke naramnice in kot bodi, samo na kratke hlačke. Vrata balkona ji grem pa odpret okrog 11ih, ko se promet in asfalt pod balkonom malo umirita in ohladita, tak da se potem ponoči temperatura v sobici spusti na enih 25°C user posted image .

clock-img

19.06.2009, 22:22

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

V stanovanju je ene 25-27 stopinj, tamali pa spita v bodyju.

clock-img

19.06.2009, 23:25

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

mi imamo samo bodije, pokrita sta s tanko rjuho

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

clock-img

19.06.2009, 23:46

clock-img

Anonimen

moja sta starejsa(6 in 8 let)
zgoraj brez, in v gatkah....do pasu pokrita s kovrtom....ce se odkrijeta ju pustim, in cez kake pol ure nazaj do pasu pokrijem.

clock-img

19.06.2009, 23:57

clock-img

hillmagic

pencil-img

857

Moja spi odkrita dokler ne grem še sama spat potem jo pokrijem s poletnim kovtrčkom pa spi samo v bodiju, včasih kratek rokav, včasih dolg. okno pa je tudi na stežaj odprt dokleer ne grem še sama spat. Se pravi ene 2 do 3 ure ko punca že spi. Mi imamo mansardno stanovanje tako da se stanovanje kar segreje in je zvečer fino da so okna odprta.

Vse je za nekaj dobro :))

clock-img

20.06.2009, 00:14

clock-img

karamela

pencil-img

645

Moja spi v pižami s kratkimi rokavi, in kratkimi hlačami, čisto tenkimi. Pokrita je z poletnim kovterčkom. Okno imamo malo priprto na kip. Notri je pa kar vroče sigurno 26 stopinj.  Starejši sinko pa v spodnji majici in hlačkah.

clock-img

20.06.2009, 08:58

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Oba v pižami s kr. rokavi in kr. hlačami, mali včasih samo v bodiju, običajno nepokrita, z odprtim oknom. Je pa v sobi okoli 23 stopinj.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem