writing-img

pijani parkli :-( ;-(

clock-img

05.12.2008, 18:01

clock-img

kokosowa palmica

pencil-img

54

user posted image ojla,
a se pri vas, tudi parklni napijejo,potem pa pridejo k vam in trkajo, po vratih če ne odpreš  ,se pa derejo okol hiše .Groza jaz se delam kot, da ni ,nobenga doma.

clock-img

05.12.2008, 18:02

clock-img

lindy

pencil-img

937

Ja, jest sem pa mislila da si to ti!user posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!

clock-img

05.12.2008, 18:03

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

hello
kje pa živiš da se pijani parklji okoli sprehajajouser posted image user posted image , tega jaz v lj še nisem videla , more bit to manjši krajuser posted image

svetujem ti da se jim pridružišuser posted image user posted image

clock-img

05.12.2008, 18:06

clock-img

Anonimen

Tist k pa v tem sr.anju od vremena skače od bajte do bajte našemljen v parklja pa more bit nabasan drugač tega nebi počel user posted image  V trgovskih centrih so trezni... user posted image

clock-img

05.12.2008, 18:11

clock-img

maja24

pencil-img

2514

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

clock-img

05.12.2008, 18:13

clock-img

oka

pencil-img

1773

Ja pri nas je tako. Naša hiša je pri ta zadnjih, ki jih obiščejo in so ponavadi že fino okrogli. No sicer je zadnja leta malo boljše ker imajo s seboj "garder damo", ki jim preprečuje predolgo zadrževanje v hišah in pitje žganih pijač. Je pa tako na vasi, kjer običaj še vedno narekuje obiskovanje od hiše do hiše, pri vsaki hiši enega ta kratkega pa kako pivce.... V trgovskih centrih je pa vendarle malo drugačeuser posted image . Tam so taki bolj "instantni" parkeljni. Naši so pa taki, ta pristniuser posted image .

< Sporočilo je popravil oka -- 5.12.2008 18:15:46 >

clock-img

05.12.2008, 18:53

clock-img

misa4

pencil-img

637

Ja tukaj je tudi takouser posted image , lani so se tako napili da so pred trgovino dol popadali. Nekaj let nazaj so prjatlco zavezali na droguser posted image , mene pa uklenili v verige in me so me vlačli naokol, sm bila vsa v modricah in uhan so mi odtrgaluser posted image

clock-img

05.12.2008, 18:56

clock-img

čipka

pencil-img

1652

to so pri nas hodili samo ko sem bila mlajša....sem se jih ful bala....zdej jih pa ni več...jih kar mal pogrešam..user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

clock-img

05.12.2008, 19:40

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ko sem še živela doma, je bilo tudi tako. Nas otroke je bilo vedno ful strah in smo se skrivali. Dobri stari časi!

clock-img

05.12.2008, 19:54

clock-img

oka

pencil-img

1773

No trenutno je pri nas tako, da en pijan parkelj pred sosedovo hišo joka, drug pijan parkelj ga pa tolažiuser posted image  

clock-img

05.12.2008, 19:55

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

ja ,pri nas je tudi podobno,je nasprot naše bajte bife, pa se nažgejo. Tuki so stari vsi manj kot 15 let. Aja, v bajte pa nič ne siljo, niti pozvonijo ne, sm derejo se kot srake.user posted image

clock-img

05.12.2008, 20:02

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: oka

No trenutno je pri nas tako, da en pijan parkelj pred sosedovo hišo joka, drug pijan parkelj ga pa tolažiuser posted image  

user posted image user posted image user posted image pa to ni res.

clock-img

05.12.2008, 20:19

clock-img

oka

pencil-img

1773

pa to ni res.

Ja letos so ekstremno dobro podprtiuser posted image .

clock-img

05.12.2008, 20:20

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: kokosowa palmica

user posted image ojla,
a se pri vas, tudi parklni napijejo,potem pa pridejo k vam in trkajo, po vratih če ne odpreš  ,se pa derejo okol hiše .Groza jaz se delam kot, da ni ,nobenga doma.

k nam so prišli na začetku....še dobri....samo če bodo nadaljevali kot so pri nas začeli, bo še luštnouser posted image user posted image user posted image

mi smo meli že dvojne danes.....user posted image

...vox populi...

clock-img

05.12.2008, 22:11

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Mi smo pridni, pa zato ne pridejo parkeljni k nam user posted image .

clock-img

05.12.2008, 22:47

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

user posted image user posted image user posted image

Ja tudi t se zgodi pa potem drugi dan po možnosti celo dopoldne išejo po travniku maske pa "čupovc"

clock-img

05.12.2008, 23:28

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Tist k pa v tem sr.anju od vremena skače od bajte do bajte našemljen v parklja pa more bit nabasan drugač tega nebi počel user posted image  V trgovskih centrih so trezni... user posted image

-------------------------
...in jezni user posted image ...

ROŽICA

clock-img

06.12.2008, 00:14

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

pa kje ve živiteuser posted image , jaz sem bila že vsepovsod po slo pa še nisem vidla da bi parklji okol letal pa kr ljudi v okove pa vlačil okoluser posted image
mora pa bit zanimiv touser posted image

clock-img

06.12.2008, 07:01

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Pri nas jih v neposredni bližini ni.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

06.12.2008, 08:38

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: misa4
Nekaj let nazaj so prjatlco zavezali na droguser posted image , mene pa uklenili v verige in me so me vlačli naokol, sm bila vsa v modricah in uhan so mi odtrgaluser posted image

ne morm vrjet... ampak mi je včeri omenila prijateljica k je bla v centru, da so bli isto pijani MIklavži.. baje so se majal, smrdel po alkoholu, en se je še zakajal... hallo... mislm, če se ne morjo tiste 2 ure al pa kokrkol so že v teh oblačilih zadržat, kaj sploh pol delajo to... a ne vejo da jih otrci gledajo... adijo pamet user posted image

clock-img

06.12.2008, 09:24

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

user posted image  V trgovskih centrih so trezni... user posted image

To pa ti misliš, sem včeraj enega vprašala v katero smer moram iti v Interšparu, je bil tako nabasan, da je komaj odgovoril pa še rekel je,naj ne jem teh parklov, ki jih talajo za otroke (kruhkov), ker so za en k.....user posted image

clock-img

06.12.2008, 09:37

clock-img

Anonimen

pred leti pa si je moja prijateljica kupila tako svetlečo,elegantno oblekco in šla pač ven s kolegicami..mene ni bilo zraven..me pa drugi dan pokliče in me je skoraj kap ko mi je povedla,da so jo pijani parkeljni zvezali in jo prijeli in jo vrgli v smeti..haaalooo..v tisto okroglo kovinsko zeleno-smeti,in si je uničila obleko totalno..pa še draga je bila..od takrat se jih boji..bili so pa v enem lokalu in so kr noter prišli in par ljudi tko zvezali in to...nevem no,skrajno neprimerno

clock-img

06.12.2008, 10:41

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

jao user posted image no v cityparku so bili vsi trezniuser posted image

clock-img

07.12.2008, 09:31

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

očitno bi mogl parkljne ukinit, da bi bil samo še Miklavž (vse dokler še Miklavž ne bo začel česa tazga delat)

clock-img

08.12.2008, 10:45

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Ja pri nas je tako. Naša hiša je pri ta zadnjih, ki jih obiščejo in so ponavadi že fino okrogli. No sicer je zadnja leta malo boljše ker imajo s seboj "garder damo", ki jim preprečuje predolgo zadrževanje v hišah in pitje žganih pijač. Je pa tako na vasi, kjer običaj še vedno narekuje obiskovanje od hiše do hiše, pri vsaki hiši enega ta kratkega pa kako pivce.... V trgovskih centrih je pa vendarle malo drugačeuser posted image . Tam so taki bolj "instantni" parkeljni. Naši so pa taki, ta pristniuser posted image .

Ja pri nas tud tak , lan se je celo en parkl z avtom v drog zaletel user posted image user posted image no blo mu nič ni, le avto je totalno strolkel. Je pa res da so pri nas doma med prvimi, ko smo na začetku vasi.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni