writing-img

piknik prostor Maribor

clock-img

31.03.2011, 18:38

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

Pozdravljene/ -i!

Sama sem priseljena v MB in ne poznam nobenega piknik prostora, sem pa zadolžena za organizacijo enega. Povabljenih bi bilo okoli 40 odraslih in 20 otrok. Ali poznate kak prostor, kjer bi se odrasli lahko sprostili, otroci pa bi imeli dovolj prostora za kake aktivnosti. Najboljše bi bilo, da bi lahko za hrano in pijačo poskrbeli sami.
Lahko je malo ven iz MB, ne pa preveč.

Hvala za ideje in lp, Mojca

clock-img

31.03.2011, 19:39

clock-img

susica

pencil-img

281

vem da je imel en faj piknik prostor vinotoč Šafarič iz Hoč.

clock-img

31.03.2011, 23:08

clock-img

Lara28

pencil-img

628

Minigolf Štihovec - iz Mb proti Šentilju. Lep prostor, urejeno, lahko imaš svojo hrano, pijačo pa menda njihovo. Ampak pride ful ugodno. In na razpolago imaš še minigolf, igrišče za nogomet, igrala za otroke.... Nam je super všeč.  

clock-img

31.03.2011, 23:13

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Mislim, da bo kamp Kekec idealen za vas user posted image  Najdeš ga v Radvanju, super urejeno-sanitarji, tuš, umivalniki...lahko pečeš v lastni režiji, ali pa imajo oni vse čez. zelenica ful ful velika...
To je na Pohorski ulici. Tja pa prideš z avtom -  mimo centra Draš, oznaka na desno, ali peš-ob zadnjem bloku (rdeče siv) zaviješ levo, čez mostiček in še nekaj par metrov v desno.
Pa - uživajte!!!user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

01.04.2011, 07:09

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

za predloge.

lp, mojca

clock-img

01.04.2011, 12:04

clock-img

titania

pencil-img

293

Ful fajn plac je v Framu - ribnik, uta za pečenje, 2 ute za sedenje, kuhnjica, wc... mizica pod milim nebom... Če je lepo vreme, vas je komot tolk tam - če bi blo pa slabo vreme, pol bi bla pa kr gneča..

Only God can judge me :)

clock-img

01.04.2011, 12:05

clock-img

titania

pencil-img

293

Aja pa imaš plac, da otroci divjajo...

Only God can judge me :)

clock-img

01.04.2011, 22:02

clock-img

tosja

pencil-img

3706

[

IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Mislim, da bo kamp Kekec idealen za vas user posted image  Najdeš ga v Radvanju, super urejeno-sanitarji, tuš, umivalniki...lahko pečeš v lastni režiji, ali pa imajo oni vse čez. zelenica ful ful velika...
To je na Pohorski ulici. Tja pa prideš z avtom -  mimo centra Draš, oznaka na desno, ali peš-ob zadnjem bloku (rdeče siv) zaviješ levo, čez mostiček in še nekaj par metrov v desno.

Še telefonska 040 225 386 user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

02.04.2011, 07:58

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

[

Še telefonska 040 225 386 user posted image

Hvala

clock-img

17.04.2012, 08:48

clock-img

vilin

pencil-img

1

Nekoliko pozno, a vseeno morda kot ideja tudi drugim bralcem.

Piknik prostor ponujajo tudi na Apartmajski hiši Ruševec na Hočkem Pohorju. So popolnoma skriti v gozdu, ponujajo teraso s klopmi in mizami, kaminim/žarom s tekočo vodo, otroška igrala, večnamensko zelenico, parkirišče, prenočišča, wellness in toaleto. V primeru dežja se lahko koristi tudi pokrit prostor - klubska soba s kuhinjo, TV, radijem, hladilnikom.

Več na tej povezavi: http://www.rusevec.com/piknik.php

clock-img

17.04.2012, 10:15

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

user posted image mi smo bili tudi zelo zadovoljni...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem