cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pismo

clock-img

20.07.2006, 11:05

clock-img

Anonimen

Saj ne vem kje naj to vprašam pa bom kar tukaj!!

Moj partner ima v soboto rojstni dan. Ker je zelo romantična duša ( rad prebira pisma ) bi mu rada poklonila polek darila tudi eno lepo pismo!
Tu pa nastane problem ker nisem ravno za pisanje pisem in pesmic!

Rada bi pa napisala nekaj takega da bi ga ganilo ( o ljubezni spoštovanju zaupanju,...) Ima kera kaj podobnega kje napisano, shranjeno,...

Res bi bila zelo vesela vsake ideje!!user posted image

p.s. ne me obsojat naj napišem sama iz srca ker mi to res ne gre jas pa hočem da se to vsaj malo rima!

clock-img

20.07.2006, 11:15

clock-img

Anonimen

Malo poišči tukaj na tem naslovu

http://users.volja.net/techgirl1/Moji%20verzi.html
nižje spodaj imaš še zgodbice in ......

Ter tukaj

http://193.2.157.120/~weiss/Najsi/Verzi3.html

Pa lep dan vama želim obemauser posted image

clock-img

20.07.2006, 11:20

clock-img

cukerček

pencil-img

575

moj hobi je pisanje, pesmic, zgodbic in pisem če želiš se javi na ZS .....jaz te ne bom obsojala ker je meni to ful lepo, če si romantična duša.
kakor hočeš.

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

clock-img

20.07.2006, 11:25

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Oprosti,ampak mislim,da če mu hočeš res narediti nekaj spešl,bi moralo biti to od tebe osebno-unikat.Pa saj ni treba dolgovezit,daj svoje občutke izlij na papir.Jaz tudi nisem kak ekspert,ampak ko se pa lotim in začnem pisat,pa ne znam nehat.Imeti moraš malo časa in miru,potrudi se.user posted image

clock-img

20.07.2006, 21:23

clock-img

Ancy

pencil-img

614

Veš kaj, nič iskat, ti se lepo usedi za mizo pa vzami list papirja in piši vse kar ti pade na pamet o vajinem življenju. Jaz to vedno naredim za roj.dan ali pa ko kam grem za dlje časa brez njega.
Napišeš kok ga mas rada, kaj vse ti pomeni, ga spomnis na kak lep dogodek izpred enega leta ali dveh... ni treba da je pesem,ki se rima, ni treba da je nevem kako lepo in poeticno. Vazn je da mu poves kaj cutis in ce je res taka romanticna dusica mu bo to pomenilo veliko vec kot le ene kopirane misli iz interneta ali neke druge osebe. Probaj ;)

clock-img

21.07.2006, 09:16

clock-img

Anonimen

Kako lahko sploh pomislis, da bi goljufala pri tem?

Kakrkoli bos prepisala, bo brez vrednosti..

clock-img

21.07.2006, 09:42

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Tudi jaz menim, da mora biti to od tebe oz. iz tebe, če me razumeš. Če tega nekako ne znaš oz. ne moreš zliti na papir, mu enostavno reci, da ga imaš rada, da ga ljubiš, karkoli, samo da bo iskreno, globoko iz tebe.

Verjemi mi, to bo najlepše:)) 

I don't care what they say, I just wanna live my life

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem