writing-img

plantex

clock-img

10.02.2005, 21:22

clock-img

ticko

pencil-img

74

živjo!

Imam 4 tedne starega fantička, ki ga mučijo krči.
Kdaj ve daste čaj in koliko jim ga daste?
Imam plantex čaj, 1 vrečka za 100 ml, a ga loh vsega popije?

A vedno mu ga dam pred dojenjem? Ali kaj pomaga? Veste za kaj boljšega, prosim svetujte mi! Ta čaj vsebuje sladkor, mane pa tolk skrbi za zobke; kaj pravite?

Hvala, pa želim vam kratko noč in polno lepih sanj!

R & M :kuza::muca:

clock-img

10.02.2005, 21:32

clock-img

BOLHICA2004

pencil-img

25

Na vrečki ti lepo piše, da ga daš po dojenju! Lahko ga spije 1-2 vrečkici na dan.
Vse kapljice in sirupi, ki obstajajo proti kečem imajo dodan sladkor! Če te to skrbi, pa mu skuhaj kumino, janež, majaron, kamilice in mu daj nesladkano!

clock-img

10.02.2005, 21:39

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Plantex je super čaj, samo ne pretiravat in vedno mu ga daj po dojenju ali pa med obroki. Če te pa skrbi da je premočan, pa lahko narediš manj močnega (npr. 70 80 ml vode pa samo polovico vrečke).

clock-img

10.02.2005, 21:42

clock-img

total

pencil-img

4453

Jaz sem imela čaj od komarčka,kumine,janeža in notri sem mu dala še kapljice od kumine,čist mal.

clock-img

11.02.2005, 07:45

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Pri nas je bil plantex redno v uporabi kake 4 mesece. Ne skrbi glede sladkorja: dodan je zato, da pomirja dojenčka!

clock-img

11.02.2005, 08:49

clock-img

Anonimen

Tudi pri nas je bil Plantex nepogrešljiv. Me veseli, če še komu tako zelo pomaga, kot je mojemu otroku in sestrinim trem. Za sladkor se pa zdaj res še ni treba sekirat, saj še nima zob!

clock-img

11.02.2005, 13:38

clock-img

Anonimen

Ne, očitno ni isto, ker ta Plantex zelo smrdi po gumi. Pa pomaga proti krčem, prav zares. Vsaj nam je zelo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem