writing-img

platz za rojstni dan v LJ

clock-img

16.02.2007, 17:14

clock-img

livia

pencil-img

2395

Zanima me kje v Lj je kak dober platz za praznovat otrokovo eno leto.

V mislih sem imela kaj v naravi, da se lahko otroci okoli podijo. Ne bi rada folk natrpala v stanovanje.
Ideje so živalski vrt, samo mi je smotano, ker je vstopnina. Druga ideja je Tivoli.
Čakam še vaše predloge!!!!
Super bi bila kaka varjanta obojega (zunaj in not), v slučaju slabega vremena.

clock-img

16.02.2007, 17:43

clock-img

total

pencil-img

4453

Mi smo meli doma pod vrtno uto septembra in je res bilo lepo,sam če maš plac,pa da je vreme lepo.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

17.02.2007, 18:13

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

Dejte pliz kakšne ideje, naša žabica ima čez 14 dni 1. RD, stanovanje imamo majhno, tako da ne gre, pa bi bila res vesela kakšne idejeuser posted image .

Starejši je praznoval svoj 4. RD v GIBu v Šiški pa je bilo zelo ok, samo ne vem, če bi za malčico tudi šlo. Povabljeni bodo pa tako otroci Andraževe, kakor tudi Anine starosti (1-5 let). Sem zakomplicirala, kaj? Ja, pa še rahlo bolj komplicirano je to, da bi moralo biti organizacijsko čim lažje izpeljati, ker je mož nadaljnih 6 mesecev službeno odsoten.user posted image  Enkrat smo bili na praznovanju 1. RD enega prijateljčka tudi v Športsiti v BTCju, moram tja malo poklicat, če imate pa samo 1 letnike povabljene, mi je pa všeč ideje ene forumovke-Kolosej. Vsakemu naročiš kos tortice in sok, malčki pa se zabavajo na tistih blazinah (in okrog, sevedauser posted image ). Baje je med tednom popoldne prazno, da se niti ni treba naročat ali kaj podobnega.

Če pa ima malček RD v toplejšem času, je super brunarica v Bizoviku, smo bili tam septembra, ko je prijateljeva malčica praznovala 1. RD in je bilo zelo lušno. Plačaš najem prostora, uporabljaš njihova igrala ... Fino!

Matr sem dala idej, sploh ne vem, kaj še jaz vas sprašujemuser posted image . Hec, če veste še za kaj, prosim, napišite. Čao!

clock-img

18.02.2007, 00:35

clock-img

Anonimen

Katjaandraz, tudi ce rezerviras v Koloseju, to oni pozabijo. Petkrat smo rezervirali, enkrat prav pri sefici .. in trikrat smo sami pripravljali mize. user posted image

Drugace pa imam jaz stevilko za telovadnico od salezijanskega mladinskega centra na Rakovniku - sem ravno zadnjic sprasevala za kak primeren prostor za RD, kamor so povabljeni tamalcki. user posted image

clock-img

18.02.2007, 08:56

clock-img

sazi

pencil-img

5175

ribicaRR, mi nismo nil rezervirali, saj tudi nismo želeli nobene priprave - v Koloseju seveda (sem tista, o kateri je pisala Katjandraž). Bilo nas je 5 družin - večinoma s po enim cca 1-letnikom in še 2 3-letnika in smo se imeli super - med tednom popoldne smo bili skoraj edine stranke
pa kot pravi Katjandraž je bila moja ideja za toplejše dni tudi Bizovik

v Koloseju čez cca 14 dni praznuje moj nečak - bo malo več ljudi, pa lahko takrat napišem, če se je obneslo

clock-img

18.02.2007, 10:33

clock-img

Anonimen

sazi, vem vse o Koloseju, ze vec kot dve leti hodimo tja z RRjevkami iz Lj in tudi praznujemo tam rojstne dneve (RRjevcki). Kadar nas je bilo pac malo vec, smo hotli samo, da nam dajo mize skupaj, pa ni bilo nic iz tega. Le za novo leto 2004/2005 so nam pripravli mize (nas je bilo cca 20-25 samo RRjevk). Itak pridemo eni prej, eni kasneje, pa ze damo tiste tri, stiri mize skupaj in je ... user posted image

LP, Ribica

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem