cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

plavalni obroč - NUJNO!

clock-img

06.05.2005, 21:52

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Ojla! Hitro na pomoč, kje lahko dobim plavalni obroč za našega sončka? Ariel je obljubil, da bo po 1. maji, pa ni, Baby center me samo čudno gleda, da ne govorim o Intersparu, ............. kje še? Ja, v Ljubljani.
Jutri potrebujem!

HVALA za pomoč!

:muca:

clock-img

06.05.2005, 21:55

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

A rabiš prav Fredov obroč? Ker jaz sem prejšnji teden čisto slučajno videla v Novi Gorici v Intersportu (Mercator center) nekaj podobnega z naramnicami, pa fuuuuuul cenejšega. Morda ga imajo tudi v Lj.:zmeden2:

clock-img

06.05.2005, 21:57

clock-img

CAPA

pencil-img

224

Oj!
Kje pa je ta Intersport v Ljubljani??

lp

clock-img

06.05.2005, 21:58

clock-img

Anonimen

Nisem čist ziher..ampak se mi zdi, da sem danes v Baumaxu v CPju vidla en navaden Disneyev obroč:zmeden:

clock-img

06.05.2005, 21:58

clock-img

Anonimen

CAPA, hipermarket Mercator v Dravljah:)

clock-img

06.05.2005, 22:05

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Kako ste hitre, grem zjutraj v akcijo.

:muca:

clock-img

06.05.2005, 22:09

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Srečno:kuza:!

clock-img

07.05.2005, 09:25

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Hvala Mexica! 1000x hvala,na drugi konec Ljubljane se res nebi spravila k iskanju.Sem danes poklicala v Hipermarket in so ravno včeraj napolnili police s poletno kolekcijo.Tako, da jih imajo več vrst.Je mož že na poti tja, kaj bo prinesel in vtise dopustovanja pa izveste čez en teden.
PA -PA :muca:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem