writing-img

plenica ponoci

clock-img

15.08.2009, 16:44

clock-img

*karina*

pencil-img

131

zivjo, mene pa zanima do kdaj so vasi otroci imeli plenicke ponoci? In kaksna pametna ideja kako naj se tega lotimo? Pri treh letih smo vceraj poskusili, s tem da je zvecer se precej pil, enkrat se je zbudil, ko sem sla spat in sem ga nenamerno zbudia in je sel lulat, potem ko pa je prisel k meni sem ponoci dvakrat ugotovila, da je polulan, pa se vedel ni. A prezgodaj hocem od njega, da je suh ponoci?
A steprakticirali, da ste ga zbujali ko ste sli spat se za na kahlico?

clock-img

15.08.2009, 17:20

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Planičko ponoči smo mu dali dol, ko je bila že nekaj tednov ponoči suha. Bilo je pa to kakšna 2 meseca pred 3. rojstnim dnevom. Sedaj v pol leta (trkam) se ni še niti enkrat polulal in zdrži 12 ur brez lulanja.

< Sporočilo je popravil lenika -- 15.8.2009 17:21:58 >

clock-img

15.08.2009, 17:25

clock-img

*karina*

pencil-img

131

Meni se sicer nikamor ne mudi, ma pa jezi sledece: Mami a mam plenicko gor, ok mam, lulam :)
.. bo ze :)

clock-img

15.08.2009, 20:46

clock-img

ljupka

pencil-img

1169

Moja punčka je stara tri leta in ogromno spije tako ,da ima ponoči še mokro pleničko!Vem da bi ji morala omejiti pitje. Ampak kako naj ji ne dam pit,ko je žejna?

clock-img

15.08.2009, 21:19

clock-img

mily

pencil-img

876

Pa sej ji ni treba omejevati. Ko bo sposobna bo vedela kdaj jo lulat in se bo zbudila za stranišče. jaz ji nikoli nisem omejevala pijače, pa se je lepo navadla. Kakršnokoli bujenje zarad WCja je meni nesmiselno. če se otrok ne zbudi sam, še ni sposoben biti brez.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

clock-img

15.08.2009, 21:25

clock-img

ljupka

pencil-img

1169

Pol se ne rabim sekirat!
Imele smo pregled pri psihologinji,ki je pri 3 letih mi je kr zatežila ,da po 6 uri zmanjšat pijačo,ker jo treba odvadit od nočne plenice!
Sem si mislila ti že veš!

clock-img

15.08.2009, 21:35

clock-img

livia

pencil-img

2395

Mi smo stari 3,5, pa imamo ponoči še pleničko to pa zato, ker je vedno ful polna zjutraj. Na sistematskem so nam rekli, da je za to čas do 5 leta, čeprav sem ravno ta teden govorila z dvema sodelavcema, ki imata oba otroka stara malo več kot 5 let in imata še oba plenico ponoči.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem