writing-img

plenice!

clock-img

30.07.2009, 09:53

clock-img

bsasab

pencil-img

321

Pozdravljene,
zanima me, ce poznate se katerokoli drugo znamko plenic (in kje se kupijo), ki imajo stevilko 6 (od 15 kg naprej), namrec poznam samo papmperske, ki pa se mi zdijo rahlo pregdrage. Prej smo namrec uporabljali plenice iz Hoferja, ki so se super obnesle, ampak, zal, nimajo vecjih od 5.

Hvala za info,
pa lep dan

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

clock-img

30.07.2009, 09:57

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

plenice iz mullerja (njihova znamka). uporabljam jih že pri drugi pupi, tudi cenovno zelo ugodne.

clock-img

30.07.2009, 10:07

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Po moje bi DM Babylove tudi znale biti v tej številki. Meni se njihove številke že same zdijo večje od Pampersk.

lp

clock-img

30.07.2009, 10:10

clock-img

bsasab

pencil-img

321

Dm jih ima, ja, samo so moji pupi pretrde, jih ne mara nosit, ma rada take mehke, gibljive ..., bom pa probala pri Mullerju, pa da vidimo ...

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

clock-img

30.07.2009, 10:50

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

Lumpi---iz mercatorja---ima od 12-25 kg...jih jaz uporabljam za mojega sina in so super....imajo čisto podoben sistem kot pampers(mega pack pride 13 e----70 kom je pa noter....

clock-img

30.07.2009, 11:13

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

IZVIRNO SPOROČILO: bsasab

Dm jih ima, ja, samo so moji pupi pretrde, jih ne mara nosit, ma rada take mehke, gibljive ..., bom pa probala pri Mullerju, pa da vidimo ...

To je pa res. Pa tudi malenkost predebele so. Sploh za poletne dni.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem