writing-img

plenice iz leclerka

clock-img

27.12.2007, 11:36

clock-img

sonce21

pencil-img

187

Pozdravljene!
Sedaj listam novi katalog iz leclerka in me zanima, kakšne so vaše izkušnje z plenicami njihove blagovne znamke (da jih nebom zastonj kupovala).

LP

clock-img

27.12.2007, 11:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sonce21

(da jih nebom zastonj kupovala).

LP

A če ne bi bile v redu bi jih stran vrgla al kako?

clock-img

27.12.2007, 11:39

clock-img

sonce21

pencil-img

187

Ja, če našiuser posted image  nebi odgovarjale verjetno žeuser posted image !

clock-img

27.12.2007, 11:51

clock-img

nora

pencil-img

601

-jaz sem jih prejšnji teden kupila za probat, pa se mi zdijo v redu.

clock-img

27.12.2007, 14:03

clock-img

bibika2

pencil-img

32

Jaz sem jih že nekajkrat kupila pa so vredu, čeprav  imamo kar težave pri pleničkah, ker ji ponavadi ponoči vse premočijo. Te pa so ene izmed redkih, ki zdržijo.

clock-img

27.12.2007, 15:46

clock-img

*karina*

pencil-img

131

Kaksna je pa cena in Sonce- koliko pa stanejo v akciji in do kdaj traja?

clock-img

28.12.2007, 14:55

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Če misliš njihove eco plenice, ne vem. Smo pa dolgo uporabljali mots defants (upam, da sem prav napisala), ki se tudi dobijo samo pri njih in so super! Edine, ki ponoči niso premočile.

clock-img

28.12.2007, 21:35

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Mi smo skoz uporabljali Pampers. Pol smo pa probal enkrat te, katere je Naja napisala in smo ful zadovoljni. Še boljše se mi zdijo od Pampers. Ni šans, da premočijo, pa fajn elastične trakove majo, pa ritka je čist suha, pa tud tistega gela nimajo.

So pa zdej v akciji ja, se mi zdi da pride tavelik paket (mi uporabljamo 4), noter je se mi  zdi da 60 plenic, okoli 11€. Tamali paket je pa okoli 6€. Jih je pa nekaj čez 30 noter.

Najboljše je probat, pa pol vidiš, če ji odgovarjajo al ne. Mi smo ful zadovoljni.

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

clock-img

30.12.2007, 17:43

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Ne menjam leclercovih mots d'enfants za nobene druge. Imajo super elastični trak. Do sedaj mi še niso premočile ponoči.
Mi imamo št.3 - v paketu je 70 plenic in stanejo nekaj čez 12€. Zdaj imaj 10% popusta v obliki bona. So pa imeli v nedeljo 16.12. kar 20% popusta. Poleg tega imajo pa še na marque repere 5%. In čeprav piše da se ne seštevajo popusti, so se nam sešteli... user posted image  skratka super.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem