cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

plodovnica

clock-img

28.04.2005, 15:48

clock-img

boško

pencil-img

36

Živjo !

Mene pa zanima kako in kdaj ti pregledajo plodovnico ?:zmeden2:
Ali je to samoumnevno ali moraš sam prosit za ta pregled. Sicer nimam nobneih problemov ampak me vseno zanima če je vse v redu.:bravo:

hvala

lp:nosecka:

clock-img

28.04.2005, 17:59

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Plodovnico ti pregledajo če si čez rok ali pa če se otročku ne godi dobro.Meni so jo pregledali ker sem bila 4 dni čez rok, pa je bilo vse OK. Rodila pa sem 7 dni čez rok.

clock-img

28.04.2005, 18:00

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

aja...pregled zgleda pa tako kot ginekološki, samo z eno cevko ti vzamejo malo plodovnice(skozi nožnico)

clock-img

28.04.2005, 18:27

clock-img

k1

pencil-img

1649

meni so jo pregledovali z UZ-jem dnevno, ker je je bilo vedno manj - posledica - porod v 30t. (no, poleg tega še visok pritisk). še dobro, da sem šla noter zaradi pritiska, da sem bila pod kontrolo, drugače ne bi bilo iz vsega tega nič dobrega...

clock-img

28.04.2005, 20:18

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Meni jo pregledajo vsak teden na UZ, ker je je že od začetka manj. Če je je dovolj, pa ne pregledujejo kar naprej.
Sem v 38.tednu in sem danes imela pregled, pa so se odločili, da še ne ostanem v porodnišnici.
Lep pozdrav.
Mateja, še:nosecka:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem