writing-img

po skoraj 2ss uspelo!!

clock-img

10.12.2008, 16:51

clock-img

principessablu

pencil-img

449

No,pa da vam povem današnje novice,prejšni teden sem pisala o tem kako sem naredila test in šla na urgenco,kjer so naredili cel bav bav in mi na vsake 2 dni merili hcg in enkrat je narstu,drugič malo manj in zagnali celo paniko,no nakar sem šla do svoje g. in mi reče da naj pustim ta hcg,in da se vidi vrečka in neka krvavitev ter eden izven,no pa grem danes spet po 1 tednu in vse ok,noseča 6tednov in 4 dni,krvavitev izginila,tisti,ki je bil pa kao izven,se pa še ne ve ali je sploh bil ali je odmrl,vglavnem fullll sem vesela,rok imam 1 avgusta in tako bomo 4,upam da bo v 1 trimesečju vse ok,in pa še nasvet tistim,ki tudi preveč verjamete v ta hcg,da včasih res ni fajn verjeti vsem kar je napisano in pa raznim statistikam,saj so izjeme,ki pa nas je kar nekaj in mislim da z strahom in "preveč vedeti" včasih bolj škoduje kokr pa ne,tako da res moramo biti pozitivne in si rečt.če mi je namenjeno ok,če pa ne pa tud prav...vglavnem hvala za pestke,tiste ki ste me spremljale,je zgleda pomagalouser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.12.2008, 16:54

clock-img

MTFP

pencil-img

689

o čestitke!user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.12.2008, 17:11

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

10.12.2008, 17:20

clock-img

Mariposy

pencil-img

245

Bravo iskrene čestitke bodoči mamici in atijuuser posted image

clock-img

10.12.2008, 17:21

clock-img

yania

pencil-img

2031

super...čestitke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.12.2008, 18:20

clock-img

lunica12

pencil-img

1268

Cestitam user posted image   user posted image   user posted image

Pa veliko srece za naprej

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

clock-img

10.12.2008, 19:48

clock-img

N.N

pencil-img

25

user posted image iskrene čestitke in želim ti lepo in mirno nosečnost seveda.

clock-img

10.12.2008, 20:25

clock-img

acitak

pencil-img

745

user posted image user posted image cestitkeuser posted image user posted image  za user posted image

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

clock-img

10.12.2008, 20:39

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Iskrene čestitke, ter lepo in zdravo nosečnost! user posted image

clock-img

10.12.2008, 20:56

clock-img

fragola

pencil-img

3082

user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

clock-img

10.12.2008, 21:20

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

čestitam! user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2008, 08:20

clock-img

clara23

pencil-img

889

čestitke!!! Potem si avgustovka..kot sem bila jaz letosuser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem