IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
pogrešam čveke s frendicami, vendar starih vez ne mislim obnavljati, saj so me prizadele, ker so se umaknile
A so pa morda za to imele kak razlog? Kaj je večja možnost, da so se spremenile vse one ali ti? Draga moja, rojstvo otroka življenje pač spremeni, to je dejstvo. Posledično seveda tudi starša. Vendar je ogromno primerov, ko ( predvsem novopečene mamice ) dobesedno najedajo svoji okolici s prigodami in vsem okrog njihovega otroka. Enostavno ne zastopijo, da se je svet spremenil samo njim kot novopečenemu staršu, vem ostalim pač ne. Sej je vedno fajn kako reči tudi o otroku, ampak govorjenje le in samo o tem pa resnično odbije še takega prijatelja. Ne gre jim torej zamerit, da vsi niso pripravljeni sprejeti tvoje okupacije.
Jasno, po drugi strani pa to pomeni, da te pač ne sprejmejo take, kot trenutno si. Alora, pravilno razmišljaš, najti bo treba prijateljice, ki bodo s pogovorom nekje "na tvojem nivoju". Ja, jaz pa verjamem, da jih ni tako malo, ki imajo kakega otroka podobne starosti. Tak da če boš malo pogledala naokoli, ni vrag, da ne bi kake našla.
Kot tretje pa - otrok, kot rečeno, življenje starša korenito spremeni. Nikakor pa ne v taki meri, kot si ti npisala, da boš zdaj pa samo še mama pa gospodinja. Ni res, sprostitve boš imela toliko, kot si jo boš znala naredit. Včasih je kako stvar treba mal bolj zorganizirat, najt kako varuško ipd., pa se vse da. Moraš pa tudi za to seveda imeti voljo.
< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 19.7.2007 14:56:31 >