cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

podaljševanje porodniške

clock-img

19.12.2006, 12:18

clock-img

anarabarbara

pencil-img

138

Pozdravljeni!

Lepo prosim za nasvet. Moj otroček je star 8 mesecev in že 4 mesece ima zeleno včasih tudi malo krvavo drisko. Pediatrinja je rekla, da bo minilo samo od sebe in da naj skratka neham težit. No in zdaj sem pa po forumih ugotovila, da to najverjetneje ne bo minilo samo od sebe in da ima najbrž neko alergijo (v zadnjih 4 mesecih je pridobil na teži točno 650g). Pri gastroenterologu sem se zdaj narocila kar samoplacnisko, ampak smo dobili datum sele sredi februarja, marca moram pa nazaj v sluzbo. Problem je v tem, da se ga ne upam dat v vrtec, ce bo tako slo naprej oziroma vsaj te tri mesece pozneje. Ali ima katera izkusnje, koliko casa traja, da se komisija odloci o podaljsanju porodniske - mislim, koliko casa je od tega, da posljem obrazce do tega, da dobim odlocitev? HVALA VSEM!!!
Ana

clock-img

19.12.2006, 13:15

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Ko oddaš čakaš na odločitev 3 tedne. Oddati pa moraš vsaj 6 tednov prej. Ponavadi se ene 8 tednov prej odda prošnja.

clock-img

19.12.2006, 16:13

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Meni so na nasem CSD rekli, da je potrebno oddati prosnjo najkasneje 1 mesec pred iztekom porodniske.

Verjetno bo najbolje, da kar poklices na CSD, kjer si prijavljena in kar njih vprasas...

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem