writing-img

podloga za zelenjavo

clock-img

12.03.2013, 10:32

clock-img

mini86

pencil-img

6050

sem jo že imela ampak se mi ne sanja kje sem jo kupila-svita se mi da v leklerku ampak tam je ne najdem..

je bla pa taka zelena in super za v hladilnik..da se vlaga ne nabira oz se tm ucpodi, ni v stiku z zelenjavo..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

12.03.2013, 20:39

clock-img

Damjana1

pencil-img

238

No, to pa tudi mene zanima, če je kje katera zasledila.

clock-img

13.03.2013, 12:33

clock-img

Zora*

pencil-img

195

Kam pa daš tak postavek? Sliši se dobro, samo jaz imam vse ali v vrečki ali v plastični zaprti posodi, ker sicer zelenjava oveni.

clock-img

13.03.2013, 12:39

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Jaz bi pa rada vidla kak to zgleda?

clock-img

13.03.2013, 13:54

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Kaj to sploh je?

clock-img

13.03.2013, 15:40

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

Pride takšna zelena plastična (?) pena, ki se jo da v predal za zelenjavo. zmanjšuje kondenzacijo in (vsaj po mojih izkušnjah) zmanjšuje gnitje in podobno gravžanje sadja in zelenjave.
Mislim, da sem jaz svojo kupila celo v Evrospinu, sicer mi pa pride na misel kak Leclerc za kej takega.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

13.03.2013, 19:05

clock-img

catt

pencil-img

36

to pa tudi jaz iščem! prosim če katera ugotovi kje to kupit, da še meni sporoči user posted image

clock-img

14.03.2013, 15:28

clock-img

mini86

pencil-img

6050

ja neka zelena plastika:)
dam jo v svoj predal za sadje in zelenjavo v hladilniku-tist z 0 stopinjami..mam sicer v tistih posodicah lepo pospravljeno k dobiš rečmo korenje notr..sam včasih pa kej tud tko zravn in zdj k sm jo po 4 letih stran vrgla jo res pogrešam..
sj js mam v glavi da sem jo kupla v leklerku..sam sem že gledala pa nič najdla-bom danes še enkrat

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem