writing-img

podpisovanje očetovstva

clock-img

27.10.2006, 21:14

clock-img

lucaslucija

pencil-img

22

ali mi lahko katera pove kam naj se ubrnem imam otroka iz tujim državljanom ampak on ne mora še 10 let pridt v slo izgnan je bil ko sem bila noseča 3 mesece kako naj ga tožim za podpis ne vem več pomagajte mi l.p to traja že 2 leti pa še nikamor nism prišla HVALA

clock-img

28.10.2006, 15:25

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Po mojem samo preko odvetnika in veleposlaništev, pa potem oni to nekako urejajo naprej... Malo se pozanimaj na Ministrstvu za zunanje zadeve - mogoče ti bodo oni lahko dali nasvet, na koga se obrni... Lp A
Vsaj predstavljam si tako...

LP A

clock-img

28.10.2006, 15:33

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

ja kaj pa CSD? ti oni ne morejo nic pomagat? sej oni ti pomagajo pri priznanju ocetovstva in "terjavi" le-tega. pa tudi bi oni morali vedt kam naj bi se obrnila...

ne vem no...
drgac pa tozba na CSD oz. ustrezno ustanovi v drzavi iz katere je oce

clock-img

28.10.2006, 18:26

clock-img

lucaslucija

pencil-img

22

na csd ne naredijo popolnoma ničesar zdaj sem dala osebno tožbo preko ministerstva in eno leto že čakam na odgovor!user posted image
žalostno da so moji otroci in njegvi slo. državljani on pa ne mora sem da podpiše. ta slovenija ni za nikamoruser posted image  če bi bili normalni bi mu dovolili na lep način da podpiše ?čisto sem razočarana upam da mi bo še kdo kaj napisav l.p

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem