cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pohodni čevlji?

clock-img

05.08.2012, 15:38

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Zanima me, če otrok rabi pohodne čevlje oz. če so dovolj športni copati Crane za sprehod od Vršiča do Slemenove špice?Poslužujemo se samo lahkih nezahtevnih izletov, ne pa tur.

clock-img

05.08.2012, 19:33

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

Jz bi bila pozorna na to, da ima čevelj "grob" podplat, ne gladkega in da ima oporo v gležnju. Se pravi en tak polvisok treking čevelj. Znamka pomojem ne igra neke vloge. Crane sports ima za moje pojme čisto okej kvaliteto za rekreativno uporabo.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

05.08.2012, 20:11

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Hvala za nasvet,se mi je kar zdelo.podplat ni ravno grob, tako da bomo premislili.Se mi pa crane zdijo kar v redu narejeni.

clock-img

05.08.2012, 21:43

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Jaz bi priporočala vsaj pol visoke pohodne čevlje, če že ne visokih, ker se dvakrat prečka melišče, en del poti je pa precej ozek in po strmem pobočju. Mi smo sicer bili v snegu (oktobra) in superge vsekakor ne bi bile primerne. Ne vem pa kakšni so crane čevlji.

clock-img

05.08.2012, 22:59

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Čevlji so podobni ostalim špor. copatam kot so adidas, nike...Kombinacija tekstila in usnja, gume..Imajo kar debel visok podplat, ampak ni ravno grob.Ravno to me skrbi.Ker je to samo en pohod, ne vem ali bi jih kupila druge roke ali kaj.Ima morda katera od vas za prodat številko 33 ?

clock-img

06.08.2012, 07:39

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Jaz user posted image Ti pošljem ZS.

clock-img

06.08.2012, 15:07

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Hvala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem