writing-img

polenta in drugo

clock-img

12.07.2005, 18:27

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Kdaj mu lahko ponudim polento, jogurte, skuto in še vse drugo, kar jim ve dajete, pa jaz ne vem?!:)

Je že vso zelenjavo in sadje:bravo:

clock-img

12.07.2005, 21:02

clock-img

corfu

pencil-img

3829

žigec, kakšne jogurte in skuto mu pa kupuješ? Si mu to vse pasirala?

hvala

clock-img

12.07.2005, 21:03

clock-img

corfu

pencil-img

3829

poletno narediš na vodi ali na adaptiranem mleku?

clock-img

12.07.2005, 21:48

clock-img

corfu

pencil-img

3829

HVALA!

clock-img

13.07.2005, 09:18

clock-img

Baby

pencil-img

827

Oj!
Za začetek mu daj čisto navaden jogurt. Ga imajo dojenčki prav radi, preden jih ne razvadiš z sadnimi. Moji 14 mesečni punčki včasih za spremembo dam tudi sadnega ampak zelo zelo rada ima kar navaden jogurt (merkatorjev ali ljubljanskih mlekarn)

clock-img

13.07.2005, 12:17

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Pa kako ste jih ve prepričale, da jejo jogurte, skute... - naša tako faco naredi, ko da sem ji ne vem kaj v usta dala:hudicek:

clock-img

13.07.2005, 13:46

clock-img

cukrmali

pencil-img

79

ni se treba nic dosti ozirat na to kaksno faco naredi zraven! seveda se skremzi, ko dobi v usta nov okus. nas se je pri vsaki novi stvari kremzil pa vseeno vse pojedel. pri jogurtu in skuti (je kar navadno), se se vedno najprej skremzi (se posebej, ce je direkt iz hladilnika), nato pa veselo odpira usta in dela mmmmmnnnmmmm! v glavnem - naj te kremzenje ne odvrne od dajanja dolocene hrane.

pa ne predolgo dajat pasirane hrane (max do 8 meseca), ker bojo sicer tezave z normalno hrano (tako pravi vecina mamic).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem