writing-img

polet5na glasba

clock-img

12.06.2008, 10:26

clock-img

slumpo

pencil-img

546

alo

sploh ne vem na kateri forum naj se obrnem....

zanima me namreč naslovi oz. izvajalci poletne glasbe...se pravi pesmi o morju, soncu, se pravi razpoloženjske za na morje. ali ima kera ta spisek ali pa iz glave ve ...(naša in tuja muska)

hvala

clock-img

12.06.2008, 10:30

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Spisek.

clock-img

12.06.2008, 10:36

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Spisek.

Ja, tako je, spisek bi rada.

clock-img

12.06.2008, 10:39

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Spisek.

Ja, tako je, spisek bi rada.

Ja, in kaj naj ji jaz zdaj? Ljubica, taprva, kako pa naj jaz vem, kakšna muzika je tebi všeč? ALi je to goveja, ali je rock, pop, R&B, domača, tuja, otroška......kakšen spisek bi ti rada?

In zakaj sploh spisek, da ti nekaj sugeriramo, valjda veš, katere pesmi bi rada poslušala user posted image  ne razumem  dobro namena tega vprašanja.

Mogoče bi še, če bi recimo rabila tole za kakšno kolonijo ali kaj podobnega, pa se ti res ne sanja, kaj je danes muzika....če pa to rabiš zase, da boš poslušala "poletno" muziko, potem pa ne morem razumeti.

clock-img

12.06.2008, 10:44

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Npr. Greeeeemo na morje smo mi vedno poslušali sredi noči, ko smo se pokali v avto. Ampak to je bilo 30 let nazaj, pa izvajalca tudi ne vem.

Potem je tista od Čukov ... ko je videospot s plaže ... eni otroci, prav fletno  ... ne morem se spomnit.

clock-img

12.06.2008, 10:47

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Npr. Greeeeemo na morje smo mi vedno poslušali sredi noči, ko smo se pokali v avto. Ampak to je bilo 30 let nazaj, pa izvajalca tudi ne vem.

Potem je tista od Čukov ... ko je videospot s plaže ... eni otroci, prav fletno  ... ne morem se spomnit.

Mi gremo pa na morje, se plavat naučit.....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem