writing-img

položaj

clock-img

06.02.2008, 08:41

clock-img

Anonimen

ali je važno v katerem položaju mora biti ženska pri user posted image user posted image da je več možnosti za zanositev?

clock-img

06.02.2008, 08:48

clock-img

*sanela*

pencil-img

692

user posted image user posted image user posted image user posted image  kako ti paše. Položaj ni važen.

clock-img

06.02.2008, 08:50

clock-img

Anonimen

Itak.

Če je ženska zgoraj, ni šanse, da zanosi, ker vsa sperma odteče ven.

clock-img

06.02.2008, 08:57

clock-img

pikalonca

pencil-img

561

IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Itak.

user posted image user posted image user posted image  ja itak.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

clock-img

06.02.2008, 09:01

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Itak.

Sej se hecaš ne?user posted image

Ne ni važen položaj. Lahko stoje, kleče....kakor vama paše. Tapravi, tahitri paglavčki bodo pršli na cilj, neodvisno od položaja.

clock-img

06.02.2008, 09:02

clock-img

urskas

pencil-img

683

Položaj ni važen in ne pozabi, da mora moški nosit škornje, če hočetauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.02.2008, 09:08

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: urskas

Položaj ni važen in ne pozabi, da mora moški nosit škornje, če hočetauser posted image user posted image user posted image user posted image

A niso škornji za punčko?user posted image

clock-img

06.02.2008, 09:16

clock-img

urskas

pencil-img

683

to ne vem, pri nas smo punčke naredil brez...

clock-img

06.02.2008, 09:20

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

user posted image user posted image user posted image  tud  nas nismo mel škornjev pa imamo tri punce.Zdej pa veselo skačemo in upam tudi da že pričakujemo seveda zopet brez škornjev.Je reku moj da če bo še ena baba se mu bi zmešalo.

clock-img

06.02.2008, 09:44

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Itak.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
V prvo je ratal po 8m, jaz spodaj.
V drugo ratal v prvo, jaz sem bila zgoraj.

clock-img

06.02.2008, 09:48

clock-img

bayb77

pencil-img

97

Kakor sem jaz slišala so škornji za fantka narest, balerinke pa za punčkouser posted image user posted image
Dejmo punce, akcijauser posted image

clock-img

06.02.2008, 09:51

clock-img

Anonimen

Karin, kaj misliš, sem se hecala al ne?? user posted image

Če mi je pa totalno glupo vprašanje.. S tem, da je že 100x bilo postavljeno. To je isto, kot fora, da ko prvič sexaš, da ne moraš zanosit. Al pa, da če se greš takoj po sexu stuširat, da tud ne moreš... HALO?? user posted image

clock-img

06.02.2008, 10:03

clock-img

Rosi*

pencil-img

266

Pri nas je tako, da če par hoče meti user posted image , morata oba na nogah imeti zokne. user posted image  user posted image

clock-img

06.02.2008, 10:08

clock-img

*talcy*

pencil-img

947

pozdravljena...jaz sem pa bla vedno odspodej ta mesec pa je ratalo..včeraj videla +   user posted image user posted image   .... če si na vrhu pa lahk ravno tko zanosiš...halo...
lep dan

clock-img

06.02.2008, 12:02

clock-img

soncek28

pencil-img

239

Ja položaj ni važen,tudi moj ni imel škornjevuser posted image pa imamo punčko.PO sp.odnosih je treba noge dvignat v luft in držat 5 min.Poskusi.....srečno!

clock-img

06.02.2008, 12:55

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Položaj niti ni tako važen, sem pa po user posted image poskrbela, da ni vse ven steklo user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

06.02.2008, 12:57

clock-img

Anonimen

PO sp.odnosih je treba noge dvignat v luft in držat 5 min.Poskusi.....srečno!

Pa kje jih pobirateuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.02.2008, 19:18

clock-img

Taula

pencil-img

6340

PO sp.odnosih je treba noge dvignat v luft in držat 5 min.

Zanimivo. user posted image Jaz sem zanosila brez tega...in to v čisto ''napačnem'' položaju očitno.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

06.02.2008, 19:25

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

user posted image ...tko, kot vama najbolj paše...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

clock-img

07.02.2008, 12:22

clock-img

TamaraJ

pencil-img

1456

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ali je važno v katerem položaju mora biti ženska pri user posted image user posted image da je več možnosti za zanositev?

Jao, jao... res se sprašujem, če morda spolna vzgoja kot predmet v šoli ni ravno napak ideja... Res bi jo potrebovali. (S fantom sva oblečena ležala v postelji. Ali sem mogoče noseča?)

Amor Omnia Vincit

clock-img

07.02.2008, 20:20

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Nama je pa ratalo v doggy stylu. Tko da ni pravila...

clock-img

07.02.2008, 20:45

clock-img

Anonimen

Jaz sem bila spodaj, zgoraj,... ni da ni, ležat, noge v luft, takoj pod tuš,... spet ni da ni... pa se še ni prijelo, res pa je, da škorjev pa res ni imel obutih nikoli... user posted image user posted image user posted image Najbrž v tem grmu tiči zajec. user posted image

clock-img

29.02.2008, 12:10

clock-img

sanna

pencil-img

191

Kaj je s tem, da po odnosu držiš noge v zraku še 5 minut?! To sem že sama velikokrat slišala, mi je bilo malo smešno, ampak za poskusit je. Ali mi zna kdo kaj več o tem povedat?

clock-img

29.02.2008, 12:14

clock-img

Polynesia

pencil-img

845

IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Kaj je s tem, da po odnosu držiš noge v zraku še 5 minut?! To sem že sama velikokrat slišala, mi je bilo malo smešno, ampak za poskusit je. Ali mi zna kdo kaj več o tem povedat?

Ma ja tud dve moje prjatlce sta držale noge u luft ene 5 minut, sem se prov smejala...no ni ga hudiča pa sem še jaz zdej 1x probala pa da vidmo, ja kr smejte se, hahahahauser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.02.2008, 12:18

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Polynesia
.no ni ga hudiča pa sem še jaz zdej 1x probala pa da vidmo, ja kr smejte se, hahahahauser posted image user posted image user posted image

Ne bom se krohotala user posted image , mal se bom pa nasmejala user posted image ... amap sam zato, ker smo to tud mi probali, ampak ratalo pa ni! user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem