writing-img

položaj otroka med spanjem

clock-img

03.04.2007, 16:20

clock-img

onina

pencil-img

336

V katerem položaju najraje spi vaš otrok? Se mi zdi, da vsak dan ugotavljam, kako bi našemu dvomesečnemu dojenčku pasalo ležati...zvečer ga dam na bok, potem ob približno polnoči, ko se podojiva, ga dam na trebuh, potem ob caa 3.00 ga dam na bok, vendar se ful zvija in nimam pojma, kaj bi to lahko bilo (morda od pojedenega zraka, saj nama ponoči podiranje kupčkov ne gre od rok), potem ob 6.00 zopet na bok... Enkrat mu tako paše, drugič tako in se mi zdi, da ga ponoči kar premetavam. 

clock-img

03.04.2007, 16:38

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

moj je do 4.5 meseca približno spal samo na levem ali desnem boku. Na trebuhu in na hrbtu ni bili šans. Zdaj pa se pri 8.5 mesecih sam obrača krr mu paše mal na boku potem na trebuh in potem na hrbet ma ni 2 ure da bi enako spal oz. v istem položaju.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

clock-img

03.04.2007, 17:23

clock-img

ta.nja

pencil-img

360

Moj Anej je star že skoraj 6 mesecev, pa ga jaz še vedno položim v posteljo na bok. In to zato, ker še vedno poliva. Ponoči pa se sam obrne kakor mu paše.

Lp

Anejko bejko

clock-img

04.04.2007, 09:03

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Skoraj vedno jo dam na bok, ampak njej ful paše na hrbtu in se tudi sama obrne... Lp A

clock-img

04.04.2007, 10:13

clock-img

ajja

pencil-img

513

Jaz mojega skoraj 3-mesečnika skoraj vedno položim na bok, ampak se sam zmeraj slej ali prej obrne na hrbet. Na trebuhu mu pa ne paše.

clock-img

04.04.2007, 10:31

clock-img

Anonimen

Naša je stara dva meseca, pa jo dam na bok, ker malo še poliva, ponoči se pa zdej že na hrbet obrne. user posted image

clock-img

04.04.2007, 10:55

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Naš user posted image  je na začetku spal na levem ali desnem boku. Pri 2. mesecih sem ga začela dajat na trebušček in od takrat naprej je predvsem čez dan bistveno bolje in dlje spal. Ponoči tako ali tako nikoli ni bilo problemov. Sedaj pri 11. mesecih se obrača kot mu paše, a še vedno večino časa spi na trebuščku.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem