writing-img

polovični delovni čas

clock-img

30.08.2007, 21:45

clock-img

anja34

pencil-img

20

kmalu bom morala nazaj v službo in se mi je porodilo vprašanje, kaj ko bi zaprosila za polovični delovni čas. zanima me kaj ste napisale v prošnjo za odobritev v službi. koliko se vam pozna pri plačah, če ni skrivnost in na splošno kaj menite o tem

clock-img

30.08.2007, 21:48

clock-img

Udb

pencil-img

5380

NApisala sem, da bi bila rada več z otrokom in mal bla bla.

Drugače pa jaz delam po 5 ur in mi je super - od 6-11. Kar se plače tiče - dobim 60% + malica + prevoz. Ni lih fajn, ampak vsega pa človek ne more imeti.user posted image

clock-img

30.08.2007, 21:50

clock-img

rija

pencil-img

15589

Jaz delam polovični delovni čas in je super, super, super user posted image user posted image

Plača polovična, ampak nekak znese. Malo pač šparamo....

...vox populi...

clock-img

30.08.2007, 22:54

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

napišom še vlogo... da ne bom še enkrat vsega pisala, glej link:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1224479&mpage=1&key=delovni%2C%E8as&#1224499 user posted image

clock-img

30.08.2007, 23:10

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Na tej povezavi maš obrazec, v katerega vneseš vse podatke in to je to. user posted image

http://www.informiran.si/survey.aspx?docid=1213&prevdataclipid=708302305261

clock-img

30.08.2007, 23:17

clock-img

mončka

pencil-img

308

Tudi jaz delam  polovični delovni čas  in je res   tako kot pravijo   ostale  SUPERuser posted image user posted image
Plača   pač ni najbolj   vredu ampak   nakako    tudi tako gre .
Meni pač    ogromno pomeni da sem lahko  več z  otrokoma 

lp

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

clock-img

31.08.2007, 17:35

clock-img

*sanela*

pencil-img

692

Tud jaz delam polovično, seveda je plača tud taka ampak vsaj položnice pokrijem. Z otrokom sm več časa to veliko več šteje!

clock-img

31.08.2007, 22:26

clock-img

stuhica

pencil-img

1146

men noben denar (beri tista polovica plače) definitivno ne več kot pa tisti čas ki ga preživim s svojim lumpom. Pa še v šolo izredno hodim in mi prav paše ta je tako! 

Ma ne bi bila nič bolj bogoata če bi hodila po 8 ur delat, tako da mi je ful ful super!!

Alvin in Lejla cel moj svet..

clock-img

31.08.2007, 22:26

clock-img

ninu

pencil-img

65

Tudi jaz delam polovični delovni čas in je super!

Dovolj sem spočita, veliko več časa imam..
Denar ne odtehta časa, ki ga lahko preživim s svojim dragim in hčerkico.

Res priporočam! Glej na to kaj to tebi pomeni, ne oziraj se na druge, ker se vedno najde kdo, ki te bo grdo gledal.
Če imap možnost, jo izkoristi!

Pa še to. Pogodbo za polovični del. čas lahko kadarkoli prekineš in začneš spet po 8 ur, ali mogoče samo 6 ipd..
Če boš videla, da vam finančno ne znese, da je tvoj malček že bolj samostojen, mogoče ga vključiš v vrtec.. Potem greš nazaj na stari delovni čas.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem