writing-img

pomagajte.

clock-img

31.03.2008, 13:27

clock-img

ninyka

pencil-img

34

punce ali mi lahko katera pove ali je imela v času nosečnosti bolečine samo okoli slepiča.tisti del.(špikanje).namreč mene je danes zjutraj začelo in me je zelo strah da ne bi mogoče kakšen slepič bil.kaj vi mislite.drugače pa sem že v 10 tednu in se zelo dobro počutim samo jutranja slabost me bo "ubila".
lep dan vam želim še naprej!!!

clock-img

31.03.2008, 14:54

clock-img

košuta

pencil-img

431

Špikanje v predelu jajčnikov (lahko samo na eni strani) je za višino tvoje nosečnosti še vedno normalno. Samo ne sekiraj se, dokler nimaš krvavkastih izcedkov ali vročine. Pri vnetju slepiča je pogosto bruhanje, močna bolečina in vročina. Dokler je samo špikanje, je OK.

clock-img

01.04.2008, 14:48

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

če si noseča, se ti maternica širi in zaradi tega to špikanje...
kar brez skrbi... po moje je to to.. če te pa skrbi pa omeni svoji G na naslednjem pregledu.

veselo pričakovanje ti želim user posted image

clock-img

01.04.2008, 19:18

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Ja, jest tud tko mislim.
Če nimaš vročine, ni panike.
Sem pa jaz tud v 10.tednu in tud mene bodo slabosti vsak čas pokončale. Slabo mi je že več kot dva tedna non stop, dan in noč. Danes pa že 4x bruh bruhuser posted image  . Ma sej bo mende minil enkratuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem