writing-img

pomagajte mi izračunat.

clock-img

24.02.2008, 22:18

clock-img

ninyka

pencil-img

34

kot sem napisala se mi je končno po dolgem času pokazal +.sicer zelo rahel a se je lepo videl z CB.me pa zanima ali mi katera lahko pove probližno koliko tednov sem že noseča če sem imela zadnjo user posted image  2.1 test pa mi je pozitivno pokazal šele 2dni nazaj.ne vem zakaj mi tako dolgo ni nič pokazalo.ampak sedaj je + tu.in sem zelo srečna in upam da bo sedaj v drugo šlo vse vredu ker v prvo te sreče ni bilo.
hvala vam in vam želim čimveč user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2008, 22:36

clock-img

*Mišika*

pencil-img

213

si nekje med 7. in 8. tednom. pri izračunu ni pomembno kdaj ti pokaže + ampak prvi dan zadnje M. pokazalo pa ti ni totoliko časa ker si imela  premalo nosečniškega hormona.

Želim pa ti veselo nosečnost, lepih user posted image  mesecev in zdravega user posted image .

... dočakala sva svoj plusek ...

clock-img

24.02.2008, 22:37

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Mislim, da si v 8.tednu. Čas je, da se naročiš na G pregled.

Pa čestitke za +!! user posted image user posted image

clock-img

24.02.2008, 22:41

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2008, 22:46

clock-img

Anonimen

Lahko se ti je cikel to rundo podaljšal in si zanosila kasneje, zato ti je mogoče šele sedaj pokazal test nosečnost. Tako, da si lahko noseča šele 4-5 tednov, lahko pa res že 7-8 tednov. Natančen odgovor ti bo podala G, ko ti bo z UZ izmerila GV, plod in ti na podlagi tega izračunala PDP.

Pa čestitke! user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.02.2008, 07:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.02.2008, 12:55

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

Tole ti pa jaz lahko pomagam, ker sem sama iskala tak model. ker povsod hočejo približen datum poroda, nikjer pa datum zadnje menstruacije in sem ga najdla na netu. izračuna ti vse, pa še po tednih imaš razvoj otročka.

pol pa pogledaš kdaj imaš koker rok poroda, pa ga vtipkaš v ringarajo, kjer je lepše vse napisano in oblikovano. :)

naj ti bo v veselje user posted image

http://pregnancy.about.com/cs/gettingpregnant/l/blpregcalc.htm

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem