writing-img

pomladanska alergija

clock-img

23.02.2007, 13:01

clock-img

mojčika

pencil-img

2406

Se je že začelo, danes me že grebe po grlu in tišči po pljučih, pa ni bolezen, ker tako nadležno žgečka in kašljam le zaradi tega....user posted image user posted image user posted image

Kako blažite to nadlego, kajti mene te tablete proti alergiji prav presneto redijo in še zaspana sem po njih...

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

clock-img

23.02.2007, 13:18

clock-img

anabanana

pencil-img

933

Tudi mene vsako leto ob tem času pesti spomladanska alergija - vnete oči, kihanje ... ni pa tko hudo kot pri tebi. Nič ne naredim, počakam, da mine.

Moja mama pa ima malo hujšo verzijo in jemlje tablete Claritine.

krepat ma ne molat

clock-img

23.02.2007, 13:28

clock-img

mojčika

pencil-img

2406

Jaz sploh nimam problemov z očmi, nos sem in tja, pljuča mi pa čist zabaše, posledično fašem bronhitise...user posted image

No upam, da še katera s težavami zaupa kak recept.

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

clock-img

23.02.2007, 13:34

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Moj mož ima iste probleme. Pri simptomih, kot jih opisuješ, z mrzlo vodo zmoči kuhinjski serviet ali tetra pleničko, si jo da čez obraz in se za par minut zlekne na kavč. Menda mu ful pomaga. Poskusi user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

24.02.2007, 21:54

clock-img

Peli

pencil-img

1910

Meni se tud že pozna alergija, zjutraj se zbujam vsa otečena v obraz, pa veke me pečejo ko user posted image . Ne grem pa po nobene tablete!!! Sm jih jedla 1leto in pol, pa ni blo nč drgač, samo pribl. 25 kg sm prdelala user posted image . Tko da nikol več!!! Pa še user posted image bi bla rada, pa jih 3 mesece prej ne smeš jest...tko da ni šans!!!Bom že prežvela.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem