cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pomoč-nujno

clock-img

11.08.2011, 13:15

clock-img

mini86

pencil-img

6050

jutri se odpravljamo na morje in smo kupili prenosni dvd.

vlekla sem iz you tuba naše stare risanke in jih dala na usb ključek..
na rač mi dela ko pa vstavim to v dvd pa mi napiše VIDEO CODEC NOT SUPPORTED..

a mi loh poveste kaj naj nardim da ne bom rabla vse še enkrat dol vlečt..no sj ne vem kaj bi to spremenil k sm se do polnoči včeri zajbavala s tem..

hvala hvala hvala

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

11.08.2011, 13:39

clock-img

maychi

pencil-img

143

a so risanke v DVD formatu?
najprej preveri to, da niso kakšni divix ali kaj podobnega, ker ti potem verjetno ne bo podpiralo user posted image

clock-img

11.08.2011, 13:42

clock-img

mini86

pencil-img

6050

tm k piše type-če seveda prav gledam piše povsod flash video..tud na unem k ga odpre..
a loh to naknadno spremenim..

sam ne mi rečt da morm vse še enkrat dol vlečtuser posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

11.08.2011, 13:43

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Moja sestrična je kupila lani prenosni dvd in ugotovila da podpira samo original dvd -je,tako da ji ni nič koristilo ker imajo večinoma risanke potegnene iz računalnika.Jaz kar prenosnik zraven nesem za risanke pa je stvar rešena.

clock-img

11.08.2011, 13:46

clock-img

mini86

pencil-img

6050

mi smo ga kupl za v avto..

ampak enega mi pa odpre..user posted image

clock-img

11.08.2011, 13:49

clock-img

mini86

pencil-img

6050

ko sem vlekla iz you tuba sem imela te možnosti..a se keri sanja kaj bi mogla kliknt
js sm FLV največji p

It appears you do not have Java installed or it is disabled on your system. Please download it .

Choose download format
  • Download FLV(240p)
  • Download FLV(360p)
  • Download FLV(480p)
  • Download MP4(360p)
  • Download WebM(480p)
  • Download 3GP(240p)

clock-img

11.08.2011, 13:51

clock-img

mini86

pencil-img

6050

evo ugotovila..mogla bi un najmanjši lvf..

o za bruhnt..loh grem vse še enkrat vlečtuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2011, 14:25

clock-img

darja.mark

pencil-img

1244

S kerim programom jih pa vlečeš dol?

clock-img

11.08.2011, 14:26

clock-img

mini86

pencil-img

6050

iz you tuba

clock-img

11.08.2011, 14:41

clock-img

darja.mark

pencil-img

1244

Ja, vem da z youtuba, sam preko katerga programa

clock-img

11.08.2011, 14:43

clock-img

mini86

pencil-img

6050

user posted image ej ne spoznam se na to
a je možno iz flash videouser posted image

clock-img

11.08.2011, 14:47

clock-img

darja.mark

pencil-img

1244

Ja kako ga pa daš dol, kam na youtubu pa klikneš

clock-img

11.08.2011, 14:56

clock-img

mini86

pencil-img

6050

ko odpreš eno stvar napišeš v url naslov pred youtube besedo kiss in klikaš dalje

clock-img

11.08.2011, 14:58

clock-img

majch

pencil-img

1422

vleci jih dola tako, da ti nastanejo .avi formati, to ti bo ziher prebralo.

pomagaj si s tem konverterjem, drgač pa rajši torrente downloadaj

http://benderconverter.com/

I'm back and I'm bad.

clock-img

11.08.2011, 15:44

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

www.keepvid.com
tle lahko direkt z youtuba dol vlečeš, maš lahko celo ikonco (keep it!) na browserju user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 11.8.2011 15:46:36 >

clock-img

11.08.2011, 15:46

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

mini86 - poglej v navodila katere formate ti tvoj prenosni dvd podpira in ti bo hitro jasno kako in kaj.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 11.8.2011 15:47:12 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni