writing-img

pomoč-plenice Huggies

clock-img

13.05.2005, 10:49

clock-img

Lidija

pencil-img

109

Zanima me, če katera uporablja plenice Huggies in kako je zadovoljna z njimi? Dobila sem namreč en paket, pa me zanima ali naj jih uporabljam ali ne? (zaradi kakovosti)

clock-img

13.05.2005, 10:51

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Vrži proč, boš naredila sebi in otroku največjo uslugo. Mojemu sineku rit po teh pleničkah tako smrdi, da je joj - tudi če se samo polula. Da ne govorim o tem, da ima občasno rit rdečo (kadar dobi tole sranje na rito), pa da ves gel ven leti, kakor hitro se polula v pleničko. Če bi mi jih zastonj dali, jih ne bi vzela....

Jasna

clock-img

13.05.2005, 10:51

clock-img

dory

pencil-img

8852

Nam tud niso pasale..tamal je takoj dobil cist rdeco ritko..poleg tega se mi zdijo tko plasticne...

clock-img

13.05.2005, 11:05

clock-img

iva01

pencil-img

961

nikol več ne kupim teh,enkrat sem jih iz firbca, pa sem skor živčnega dobla,ful je smrdel ,velikokrat so prepustile, ti jih ne priporočam:(

clock-img

13.05.2005, 11:08

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Jest sem pa samo te uporabljala, ker druge ji niso pasale, ampak to sem dokler so bile tamale, pol za malo večje so pa podn

clock-img

clock-img

gamini

pencil-img

823

Če poznaš kakšno prodajalko, jih poskusi zamenjati za kaj uporabnega,:bravo: ker so Huggies plenice zanič.

Lp:rozica::rozica::rozica:

clock-img

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

653

Naša miška je enkrat samo nekaj minut ležala na odprti Huggies plenički. In fasala izpuščaj. Ne sicer po celi ritki, ampak kot en tak večji mozolj. Sem ročno zagnala cel paket v smeti!

Smo pa zadovoljni s Pampers, Babylove in Fixies.

LP, :pika:

clock-img

13.05.2005, 11:09

clock-img

AnBan

pencil-img

775

totalna stala:(:(:grrr::grrr:...jaz sem jih enkrat za tavelkga kupla pa so kar razpadale...zdaj mamo pa Lumpi za njega in so ful dobre:bravo:

clock-img

13.05.2005, 11:14

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Če so zelene jih porabi, če so roze, pa boš :hudicek:. Jaz sem dobila ene napol načete podarjene, pa jih uporabim samo, če vem da bom Pino čez 1 uro spet previla (posvetovalnica ali pa večerno spanje). Namreč bolj slabo držijo. Jaz uporabljam Pampers Activ fit, pa mi nikoli niso premočile, pa tudi ritka ni rdeča.

clock-img

13.05.2005, 11:33

clock-img

Willson

pencil-img

313

Mi smo na začetku uporabljali pampers pleničke in smo po njih dobili glivice, od takrat pa uporabljam samo huggies pleničke, stari smo sedem mesecev in od takrat nismo imeli niti enkrat več problema z ritko, tako, da jaz sem z njimi zadovoljna. LP

clock-img

13.05.2005, 11:41

clock-img

Anonimen

Tudi nam niso odgovarjale-vneta ritka.

clock-img

13.05.2005, 12:00

clock-img

bini

pencil-img

1623

pri nas se obnesejo tako kot kakšne druge.
različne ritke - različne izkušnje 8)

clock-img

13.05.2005, 13:34

clock-img

Baldi

pencil-img

1312

Tako kot pri Willson, uporabljamo pri nas samo pleničke huggies. Nočne zelenomodre in dnevne rdečemodre.
Skratka nobenih težav z njimi:sloncek:.

Glede na to, da so cenovno rdečemodre zelo ugodne (trenutno v akciji v Eleclercu) ti priporočam, da jih poskusiš. Če bo pa reakcija, pa menjaj. Povsem enostavno, če ne probaš, ne moreš vedeti.

LP:pujs:

PS. Je pa zelo velika razlika med zelenomodrimi in rdečemodrimi v kvaliteti in prav tako tudi v ceni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem